Organisk selen

Mineralet bidrager til dit hår og negle, men støtter bl. Det ideelle antioxidant-kompleks. Selen findes naturligt i kosten, i bla. Fremstillet under farmaceutisk kontrol . Stort udvalg af kosttilskud med selen hos Mecindo.


Organisk selen er selen bundet til aminosyrerne methionin og cystin. Det betyder større indhold i mælk og muskelvæv. Netop den kost, hvor selen har erstattet svovls plads, såkaldt organisk selen , er den selenform, der optages bedst i kroppen. En helt nyafsluttet fransk undersøgelse af 13. C, E, beta-karoten, zink og selen 1mikrogram per dag nedsætter kræftdødeligheden . Når det regner, opløses den uorganiske selen til mindre stykker (dele), som planter og bakterier kan optage fra jorden.


Planter optager kun uorganisk selen fra jorden, hvor det i planten via fotosynesen bliver omdannet til organisk selen. Dyrene spiser planterne og får selen på den . Blandt disse virkningsstoffer finder du bl. Bidragende til en normal sæddannelse, normalt fungerende immunsystem og en normal thyreoideafunktion. Der er mange teorier om, at vi her i Danmark, er særligt udsatte for selenmangel, da den . Derfor kan det have en betydning for kalvens selenforsyning og overlevelsesevne.


Her kan det være en god idé at supplere en ellers sund og varieret kost med et selen -tilskud for at være sikker på at få tilstrækkeligt med dette vigtige næringsstof. Natriumselenat og natriumselenit er uorganiske selenforbindelser, som optages hurtigere end organisk selen. Til gengæld udskilles det også hurtigere fra kroppen end organisk selen. Alligevel er uorganisk selen mere velegnet til afgiftning, da det letter kroppens udskillelse af tungmetaller. Kan benyttes ved forebyggelse . Hvor meget selen planterne indeholder, afhænger af jordbundens indho.


Klik her og find den bedste pris nu! Hurtig og gratis levering til din lokale helseshop. Europæiske køer lider af selenmangel.


Derfor er det organiske selen en god kilde til at få hævet selenindholdet i køerne, mener forsker Bruce. Goldko Grøn d-alfa fra Vitfoss, er en økologisk mineralblanding, hvor størstedelen af den syntetiske E-vitamin er skiftet ud med naturligt E-vitamin. Goldko- mineralblandingen indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som er nødvendige, for at goldkoen kan fungere optimalt.


Koens optagelse af organisk selen er . OmniSelenindeholder en kombination af tre let optagelige selenkilder heraf organisk selen : selenberiget gær, l-selenmethionin, natriumselenit. Tilskud af organisk selen. Dosering: tablet dagligt. Husdyrenes udnyttelse og omsætning af organiske og uorganiske selenkilder er forskellig, og hvilke muligheder er der for at øge ud- nyttelsen af selen fra foderet og dermed reducere udskillelsen? Dorthe Carlson og Hanne Damgaard Poulsen.


Aarhus Universitet, Institut for Husdyrvidenskab, . Gravide og ammende skal være specielt opmærksomme på at få tilstrækkeligt med selen, idet en stor del af det organiske selen går til barnet. Mange geografiske studier . Det giver mulighed for at bruge . Din organisme skal bruge organisk Selen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop