Rekuperatoriu tipai

Jame esantis šilumokaitis paima šilumą iš šalinamo oro ir perkelia ją į paduodamą šviežią orą. Rekuperacinės sistemos gaminamos įvairaus galingumo ir skirtingų modifikacijų. Pagrindiniai rekuperatorių tipai yra plokšteliniai, . Jų savybės:- grąžinama iki šilumos energijos į patalpą;- 9 dviejų oro srovių atskyrimas;- įrenginys kompaktiškas ;- . Egzistuoja net keletą skirtingu tipų rekuperatorių , kuriose šilumos apsikeitimas realizuojamas skirtingais būdais.


Kaip veikia rekuperatorius. Plokšteliniai rekuperatoriai. Oras iš kambarių įsiurbiamas į rekuperatorių , ten per filtrą patenka į šilumokaitį, kuriam perduoda savo šilumą.


Iš ten panaudotas oras pašalinamas į lauką, o šiltas šilumokaitis įšildo į rekuperatorių įtrauktą gryną lauko orą. Vėliau šis oras papildomai perfiltruojamas ir patenka į . A iki Z, gal išskyrus dideles pramonines patalpas, nes ten oro kiekiai yra labai dideli. Vėdinimas (nuo lot. žodžio Ventilatio) – tai procesas, kuomet pašalinamas panaudotas oras ir tuo pačiu pakeičiamas lauko oru.


Kartu su šiuo procesu, kuomet tai reikalinga ar būtina, oras yra filtruojamas, pašildomas ar atvėsinamas, sudrėkinamas ar nusausinamas. Toks oro kaitos sudarymas uždaroje erdvėje užtikrina:. Jie puikiai tinka visur, kur jums reikia ypatingo oro tyrumo -iki energijos rekuperacija -9 dviejų oro srovių atskyrimas -statinė sistema, kuri nereikalauja papildomos elektros energijos.


Rotaciniai rekuperatoriai. Optimalus sprendimas tiems atvejams, kai yra . Dar verta žinoti, kad rekuperatoriai būna dviejų pagrindinių tipų , ortakiniai ir beortakiniai. Ortakiniai turi būti prijungiami prie patalpose orą transportuojančios ortakių sistemos, beortakiniai montuojami tam tikrais atstumtais vienas nuo kito lauko sienose, tarpusavyje sinchronizuojami laidais ar belaidžiu ryšiu . Jų pagrindinis vertinimo kriterijus – grąžinamos šilumos koeficientas procentais.


Jie puikiai tinka visur, kur reikia ypatingo oro tyrumo. Plokstelinis rekuperatorius. Rekuperatoriai gali grąžinti iki procentų iš patalpos išeinančios šilumos. Savybės: Grąžina iki proc. Yra keletas skirtingų rekuperatoriaus tipų.


Kiekvienas jis skirtas tam tikriems vartotojo poreikiams patenkinti. Paprastai jie diferencijuojasi pagal reikalingų vėdinti patalpų kvadratūrą, pagal naudojamus šilumokaičio tipus ir pan. Populiariausi yra šie tipai: ortakiniai rekuperatoriai, horizontalūs . Tai puikus sprendimas ten, kur . Kaip jau minėjome, atidaryti lango negalime, o vėdinti patalpas vistiek privalu.


Būtent vėdinimo metu yra prarandamas didžiausias šilumos kiekis. Skiriami keli rekuperatorių tipai , kurie yra pritaikyti skirtingiems vartotojų poreikiams. Paprastai rekuperatoriai yra skirstomi pagal tai, kokio ploto patalpoms jie yra pritaikyti, pagal naudojamus šilumokaičio tipus, efektyvumą, elektros energijos suvartojimą, ir t. Atliekame montavimo darbus.


Jei esate išsirinke rekuperatorių , katilą, šilumos siurblį, pasikonsultuokite ir aš jums pateiksiu už mažesne kainą. Vandens filtrų parinkimas, pardavimas, montavimas už gera kainą.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop