Vuc hillerød enkeltfag

HFe giver dig fleksibilitet. Hvordan din HF skal se u afhænger blandt andet af, hvad du skal bruge den til. Fælles for mulighederne er, at du skal have forladt folkeskolen for mindst år siden.


HF- enkeltfag er fleksibelt. Skolen holder lukket - St. Vejledning og tilmelding. Tilmelding sker gennem vejlederne: Book en vejleder- og undgå tlf.


Der er undervisning dag, aften eller via e-learning. Tal med en vejleder om, hvad dine muligheder er. Du kan ikke få SU til faglig supplering. Bestil tid til en individuel vejledningssamtale. HF: Undervisningsstart på aftenhold . På VUC er der deltagerbetaling efter forskellige takster.


Noget undervisning er helt gratis. Administration: Henvendelse i Frederikssund på tlf. Du skal også skrive en større skriftlig opgave (SSO) og lave et tværfagligt eksamensprojekt. Bogstaverne efter fagene viser deres niveau: C er det laveste gymnasiale niveau og A . Refusion af den almindelige deltagerbetaling Efter afsluttet hel HF – eller HF-fagpakke, der er adgangsgivende til mellemlange videregående uddannelser – kan der søges om refundering af deltagerbetaling for de fag, som indgår i en hel HF eller HF- fagpakke. Følg med i, hvad der sker på din skole.


Her får du blandt andet en reminder om. Hf som enkeltfag er en mulighe hvis du ønsker at dygtiggøre dig i et fag eller to på gymnasialt niveau. Du tilmelder dig kurser på et VUC nær dig.


Inden du starter på uddannelsen får du en samtale med en studievejleder. Det sikrer, at du starter dit kursus på det rigtige trin. Undervisningen foregår fortrinsvis på VUC , men kan efter aftale også foregå på f. Der foregår undervisning både på daghold og på.


Jeg glæder mig meget over, at nye, spændende medarbejdere er startet . Fjernundervisning på VUC. Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl hverdag med familie, job eller måske elitesport. Vi tilbyder en lang række fag på hf og som almen voksenuddannelse.


Dit liv - din uddannelse! Hf Enkeltfag - fvu, hf, voksenundervisning, avu, undervisning, voksenuddannelser, vuc , danskundervisning, ordblindeundervisning, hf- enkeltfag , aftenskoler,. Sprogcenter Nordsjælland logo.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop