Din hvidevare service

Sjællands førende specialist i reparation og service af hvidevarer. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Vi reparerer alle dine hårde hvidevarer. Vi både servicerer private, virksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber, institutioner, producenter, importører samt stat og kommuner.


Vi er ikke kun kendte for vores motørbiler.

Vi er skam kendte for vores gode service , og hurtige udrykninger . Dansk El-forbund tager nye skridt og kræver overenskomst på andre hvidevare virksomheder i København. Søde og hjælpsomme Når det nu var galt for anden gang med et nyt kølefryseskab, blev det ordnet hurtigt og med et smil, selv om jeg var godt gnaven over produktet ikke levede op til min forventning (brød sammen efter måneder, og så igen år senere) - det er ikke service . Sjællands største og førende specialist i reparation og service af. Spar mange penge ved at få repareret dine hårde hvidevarer og skån miljøet samtidig. Selv om elektronik er en naturlig del af vores hverdag, opstår der ind i mellem problemer.


I sådanne tilfælde kan du ringe til mig, og jeg kan så komme ud på . Se Mette Schiøtts profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk.

Mette har følgende job på sin profil: job. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Mettes netværk og job hos tilsvarende virksomheder. Derudover kan vi også i forbindelse med hvidevareservice udbedre skader, som du har tegnet forsikring mod hos Skousen, Elgiganten, eller hvor du nu har købt dine hvidevarer.


Samtidig er vi autoriseret reparatør og samarbejdspartner med: ​. Driving directions to din hvidevare service , Hvidovre, Denmark. Navigate with Waze to find the fastest possible route to din hvidevare service , Hvidovre, Denmark. John Gellert, mere end års erfaring indenfor hvidevare branchen. Hurtig og effektiv service i hele Sydjylland.


Så vi altid kan tilbyde den bedste . Vi udfører service på alle former for hårde hvidevarer , som af og til, har brug for et grundigt eftersyn. Oplever du problemer med dine maskiner, bør du omgående få en . Tekniker har den seneste viden, god erfaring og KMO certifikat. Alt fra service eftersyn til komplekse reparationer foretages til lave priser og god kvalitet.


Vi bestræber os på at være din foretrukne partner inden for hvidevareservice , og for at opnå dette yder vi en ekstra god service og et stykke arbejde af den højeste kvalitet. Vores års erfaring gør, at vi arbejder med alle typer og modeller inden for hvidevarer uanset anvendelse, alder og fabrikat. Vi er din lokale installatør, og servicerer både private og virksomheder.


Serviceeftersyn af hvidevarer betaler sig.

Det er altid enormt frustrerende når hvidevarer holder op med at fungere, og det sker sjældent på et belejligt tidspunkt. Ved at vedligeholde og servicere dine hvidevarer kan du forlænge deres levetid markant. Her hos Lindved El ved Vejle står vores veluddannede installatører og montører på spring for at hjælpe dig med service , reparation og installation af dine hvidevarer. Hvidevareservice i Aarhus, Viby og omegn.


Torben Bennetzens CVR-oplysninger. Søkvist El-Anlæg er dit el- installationsfirma med mange års erfaring. Herfra servicerer vi hele København og omegn. Vi har stor erfaring med reparation .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop