Lønstatistik hk

Tag et løntjek hos HK - og find ud af hvor du ligger lønmæssigt i forhold til andre, der laver det samme som dig. Beregn din løn med lønberegneren her. Følg linket og bliv klogere på, om du får den rigtige løn.


Husk at du skal være logget ind på HK. DK for at få den store lønrapport. Find lønstatistik og se hvad du skal have i løn ifølge din overenskomst.

Synes du, at du tjener nok? Skal du forberede dig på en jobsamtale? Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener? Vores Løn -index giver dig svaret!


HK Handel lønstatistik 4. HK kan hjælpe, hvis du får problemer med arbejdet eller din chef. HK kan også svare på spørgsmål og give dig gode råd om dine rettigheder. Er der ingen overenskomst på din arbejdsplads, skal du aftale med din arbejdsgiver, hvad du skal have i løn.

Her kan I tage udgangspunkt i, hvad andre inden for samme arbejdsområde tjener – den overenskomstmæssige løn på området. Lægger din chef op til, at du skal tjene mindre end den løn , skal du altid kontakte os, . Personlige uregulerede tillæg fortsættes som hidtil. Elever reguleres med ovenstående procenter. Parterne har aftalt, at der udarbejdes en årlig lønstatistik for ansatte omfattet af denne over- enskomst i indeværende og . Kommunernes Lønningsnævns tilsyn.


Helt nye tal fra en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Epinion blandt mere end 1. Men samtidig svarer procent, at de ikke taler med kollegerne om, hvad . Danske laboranter er organiseret i Dansk Laborant-Forening, der er en tværgående landsforening under HK. Som student i det offentlige er din løn oftest fastlagt i en overenskomst. Bliver du ansat i regionen vil du typisk blive ansat på lignende vilkår. Uanset hvor du bliver ansat skal det fremgå af . Arbejde, løn og karriere er lige så komplicerede som de er vigtige.


For at forblive relevante skal HK også kunne give medlemmerne værdi i et fragmenteret arbejdsmarke hvor den enkelte står mere alene end nogensinde. Og derfor udvikles et batteri af digitale utilities som hjælper medlemmet med at stå stærkere på . HK -klubbens bestyrelse på AU ville rigtig gerne have indbudt jer til møde om de kommende overenskomstforhandlinger i forbindelse med OK18. Desværre ville ledelsen ikke give fri til mødet i arbejdstiden.

Vi vurderede derfor i OK18-udvalget, at der sandsynligvis ikke var så mange som ville . For medarbejdere, der er beskæftiget i butikker, der ikke har søndagsåbent, skal arbejdstiden som hovedregel tilrettelægges således, at medarbejderen har fri weekender, fra arbejdstids ophør fredag til arbejdstids begyndelse mandag, over en 16-ugers periode, jf. Fravigelse af denne hovedregel kan. En undersøgelse fra HK Privat viser, at forskellen mellem mænds og kvinders løn blev større sidste år.


Når du skal overbevise din chef om, at du fortjener en lønforhøjelse, er lønstatistikken et fantastisk redskab. Jo flere, der deltager, jo stærkere et værktøj bliver lønstatistikken.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop