Kursuslokaler københavn

Vi leje af lokaler fra til 1personerm, fast lav pris! Er du på udkig efter de bedste mødelokaler i Copenhagen til konferencer eller kurser? Vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted blandt vores store netværk. Har du brug for et billigt og lækkert lokale til at afholde et kursus eller en workshop?


Skal du holde et foredrag eller en reception – eller mangler du et uforstyrret ste hvor du kan afholde et retreat eller instruere i mindfulness eller yoga? Kunne du tænke dig at holde en . Astrologihuset – Teglværksgade Kbh Ø. Mødelokaler i forskellige størrelser til både grupper og individuelt, gode parkeringsforhol tæt på offentlig transport. Vi ligger i centrum - 300 . Vi har parkering i huset og en stor smuk tagterrasse – og er til at betale! Har I brug for lyse professionelle lokaler, hvor alt virker og servicen er i top til næste kursus? Lyse, venlige, professionelle møde- og kursuslokaler i centrum.


Vi er vant til at skræddersy opholdet, så det på bedst mulig måde understøtter det enkelte kursusforløb. Vi har en række mødelokaler, . København K, Storkøbenhavn. Her finder du kursuslokaler der passer alle behov, når det gælder pris, beliggenhed og faciliteter.


Få op til tre tilbud på kursuslokaler ! I Ledernes MødeCenter kan I afholde jeres kurser i inspirerende omgivelser. Vi sørger for, at AV-udstyret spiller, flipover og tusser ligger klar, når du kommer, og vores lækre mad fra Meyers Kantiner vil gøre dine kursisters maver mætte. Vi tilbyder rummelige kursuslokaler med plads til mellem . Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud inden for timer.


Skab det perfekte arrangement i historiske og moderne omgivelser. Hold konference, møde eller kursus i Charlottehavens smukke kursuslokaler. Nedenfor kan du læse om de mange muligheder for leje af . Kursuslokaler - kursus- og konferencecentre, hoteller, konferencer, selskabslokaler, overnatning, restauranter, festarrangementer - firmaer, adresser, telefonnumre. EmpowerHouse er kursuslokaler med Kastellet og Langelinie i baghaven og vandet omkring.


Der er nem parkering, minutters gang til Østerport station og Lagkagehuset om hjørnet samt . Find lokaler til din næste konference og send en forespørgsel direkte fra siden. Der er masser af frisk kaffe og te hele dagen. Velkommen til Danhostel kursus, der er . De stakkels kaffedrikkere må nøjes med et noget begrænset udvalg.


Bare fordi det skal være billigt behøver det jo ikke være kedeligt. Med direkte udsigt til vandet er rammerne perfekte for møder, kurser eller konferencer.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop