Vuc næstved fronter

Other er måske ikke fuldt understøttet af Fronter. Se venligst listen af understøttede browsere på Fronters supportside ( frontersupport.com). Advarsel: Javascript er deaktiveret. Fronter anbefaler at aktivere Javascript at hensyn til brugerene.


Har du problemer med at logge . Password: sidste cifre i dit CPR- nr. Brugernavn: dit uni-login brugernavn. Login til trådløs netværk. Der henvises i øvrigt til eksamensfolderen, der findes på fronter.


Der tilbydes særlige prøvevilkår til studerende med psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse (eller med andre specifikke vanskeligheder) hvis dette er nødvendigt for at ligestille dig med andre i prøvesituationen. Det er en forudsætning, at der . Tilmelding Hvis du ønsker at tilmelde dig til undervisning på afdelingen i Næstved , skal du først tale med en vejleder. Vi beskæftiger godt 2ansatte og har årligt omkring . Skemaerne finder I på Fronter under IT og information - Alle og dernæst Information.


VUC Storstrøm har hovedkontor i Nykøbing F. Fronter , Ludus, UMS, Office. E-learning er IT-baseret. Faxe, Næstved , Vordingborg, Nakskov samt et . Du får adgang til undervisningsmaterialet fra skolens intranet ( Fronter og Ludus). Opgaver og øvelser skal afleveres online og du modtager primært din lærers vejledning og feedback gennem Fronter og Ludus.


Kursistsiden på Fronter indeholder alle praktiske oplysninger. Vi har her samlet link til nogle informationer, som kan have særlig interesse: Er du ny kursist på VUC ? Skolen holder lukket - St. Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning. GSK forberedelseskursus i matematik.


Et VUC for alle, i alle aldre. Websitet anvender cookies til statistik. For at undgå cookies skal du slå dem fra i din browsers indstillinger.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop