Udskiftning af ruko låsecylinder

Mange danske hjem er stadig udstyret med låse i yderdørene, som en tyv meget let kan dirke op. Derfor er det en rigtig god idé at udskifte gamle og usikre låsecylindere i dine yderdøre, hvis du vil holde tyve ude af dit hjem. Du kan normalt kende en usikker låsecylinder på, at dens nøgle er rund:. Her kan du se hvordan du udskifter en nøglecylinder. Sådan måler og udskifter du en profil cylinger.


Hej Gør-det-selv folket, Jeg har brug for lidt råd og vejledning omkring, hvordan jeg får min gamle Ruko låsecylinder ud. Udskiftning af Ruko lås ? Hver enkelt cylinderserie fås i mange udformninger (faconer), så en cylinder kan passe til den låsekasse, der er i døren , eller være indbygget i en hængelås, postkasselås eller vindueslås. Det betyder også at hvis du ønsker at udskifte de gamle låsecylindre til nye, godkendte, skal du se . Som standart monteres Låsekassen med 4dørgreb, men du kan mod merpris vælge andet greb. Du får Cylindre på begge sider af døren eller . Her viser Kuno Bonne dig trin for trin, hvordan du monterer nyt dørgreb og ny låsecylinder på din yderdør.


Pakken er en komplet låseenhed med langskilte til alle yderdøre. Låsen kan omkodes og dermed indgå i indgå Ruko låsesystem. Pakken indeholder alle de komponenter, der skal bruges til at beslå en dør - fra skruer til lås og dørgreb.


Når du skal have en ny lås , er der en række ting, du skal undersøge inden. Nederst på siden kan du se, hvordan du tager korrekte mål til din nye låsecylinder. Hvis der er tale om, at du skal have en eksisterende lås udskiftet , spørger vi altid om, hvilken type cylinder der sidder i. Helt konkret er det faconen på cylinderen, der . Skal du have udskiftet din lås ? Jeg står her og skal til at skifte låsecylinder i min hoveddør. Jeg har købt låsen, og det er den rigtige størrelse og det hele, men nu ved jeg sgu ikke hvordan man hiver den gamle cylinder ud!


Er der nogen der ved det? Håber der er nogen der kan hjælpe. Vi vil gerne vise, hvad der sker, når man ønsker udskiftning af hoveddørslåsen fra den gamle type til den nye og mere sikre type. Låsen var af meget gammel dato, som kan ses på det første billede. Vi beskriver kort vores arbejde, så I kan se, . Ofte kan man nøjes med at udskifte selve låsecylinderen , og bibeholde låsekassen (den del af låsen, der sidder inde i døren).


Prisen for udskiftning af en enkelt låsecylinder starter ved ca. Find din variant i RUKO gør-det-selv brochure, der kan downloades . Nøglerne kan ikke kopieres uden din tilladelse, ligesom du kan bruge den samme nøgle til alle låse i hjemmet – det er nemt og sikkert. Derudover er cylinderen boresikret og har spærrestifter, hvilket at sikkerheden i låsen er helt i top. Hvis du fx har en ældre Ruko nøgle, med et rundt hove er det på tide at udskifte den, . OMKODNING ELLER UDSKIFTNING AF LÅSEN?


Vi anbefaler omkodning af låse , hvis du har tabt din nøgle eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den uhensigtsmæssigt. Frem for bekymringer og risiko for indbru er det langt mere ansvarligt at sikre sig selv med en . Ruko - låse hvor nøglerne har et rundt hoved og stifter er forholdsvis nemme at dirke op. Nye låse er mere dirke- og.


Forsikringsselskaberne anbefaler, at du får en låsesmed til at tjekke og evt. Har din dør en gammel lås , . Jeg går med planer om at få udskiftet min hoveddørslås og overvejer Ruko garant systemmet. Det skal dog lige sige at jeg bor i lejlighed og at døren til.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop