Aldi lukker

Den hårde konkurrence på discountmarkedet i Danmark tager nu livet af flere supermarkeder. Inden udgangen af juli vil yderligere danske discountbutikker blive lukket. Den tyske discountkæde har meddelt, at de lukker syv butikker i Syd- og SønderjyllandButikkerne har sidste åbninsdag i juni. De lukker de butikker, de mener, der er for små og forkert placerede. Det sker, efter de må notere et underskud på 2millioner kroner i . Overblik over discountbutikkerne.


Få her et overblik over de fem discountkæder og deres butikker: Netto med 4butikker. Det bliver fra tirsdag dog reduceret 1butikker, når butikker lukker. Tirsdag har discountkæden oplyst i en pressemeddelelse, at det kniber gevaldigt med indtjeningen i Danmark. Således betyder et underskud på hele 2millioner kroner sidste år, at butikker med kædens logo snart er fortid. Dermed vil der kun være 1butikker tilbage i . Helt præcist landede underskuddet på 2mio.


En af Europas største discountkæder ALDI , lukker butikker. Lukningerne sker for at sikre en bedre kundeoplevelse. ALDI understreger, at man stadig – efter år i Danmark – tror på det danske marked. ALDI bliver i Viborg og Bjerringbro,.


ALDI er parat med investeringer i sit danske butiksnet. Nu følger endnu en discountkæde efter og melder en lang række butikslukninger ud. Ifølge Dansk Handelsblad . Lise Møller Schilder - 0. Discountkrigen har fået endnu et offer. Aldi i Tjørring lukker 16. Kampen om kunderne er hård.


For en måned siden meddelte Dagrofa at man lukkede Kiwi-kæden. Men trods nyt underskud tror man stadig på det danske marke lyder det. EjendomsWatch bringer listen over berørte ejendomme.


Author: JØRGEN BENDSEN, Category: News. Det sker efter et underskuddet på 2millioner kroner i . Konkurrencen i den danske discountbranche er hård.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop