Folde servietter med 2 farver

Til denne servietfoldning har vi anvendt servietter. Dobbelt sejl foldet med Dunilin servietter der er sat sammen. Brug to forskellige servietter der.


Læg servietten fladt på bordet med bagsiden opad. Fold den herefter på midten. Orientér servietten sådan, at det åbne hjørne peger væk fra dig. Vend servietten , så undersiden vender op ad. Bruger men servietter af stof, er det super nemt at lave en dekorativ knude på servietten.


Der skal bruges farver servietter – her er anven. Servietfoldning - flotte måder at folde servietter på til fest. CET Skrevet af Tobias (Festglad blogger på Festli.dk). Skal du holde en fest, er et mindst lige så vigtigt element af borddækningen at dine servietter er foldet på en pæn måde.


Der findes store servietter , små servietter , tekstilservietter , papirservietter , elegance servietter og tusindvis af forskellige mærker, modeller, farver og tryk. Om du ønsker en simpelt foldet serviet, der står smukt på tallerkenen foran gæsterne, eller du enten gerne vil lave en flot serviet anretning med -servietter eller en . Se hvordan du folder sevietter i vores videoer fra Duni. Lær at folde de flotteste servietter på ingen tid. Rose - servietfoldning trin for trin guide.


Rul servietten oppefra og ned. Rul ”pølsen” fra den ene side og hele vejen over til modsatte spids. Afslut med at folde spidsen ind under rosen, og luk ved at . Salg og udlejning af festartikler - inkl.


Trin for trin video til servietfoldning. Her viser vi dobbelt sejlet, som er en rigtig flot serviet. Jeg skal holde fest på lørdag og søger med lys og lygte efter hvordan man folder servietter som en kjole. Jeg ved at man kan tage servietter i hver sin farve og få et rigtig flot resultat som ligner en kjole.


Mange hilsner fra Elizabeth. Vores tissueservietter er fremstillet af en blanding af nye fibre fra ansvarligt drevne skove. Fås i: Ensfarvet og design.


Sådan foldes den blå-hvide: 1. De to servietter bredes helt u lægges oven på hinanden og foldes to gange til et kvadrat. Et lag af hver farve foldes fra hjørnet og skråt nedover 3-gange, så der dannes et skråt bånd (det hvide). Et blåt lag foldes ned og stikkes ind under det hvide bån så der dannes et blåt bånd. Mangler: Vifte servietter - LÆRKES RODERIER lrke. Så er den første serviet færdig og man kan fortsætte med de næste, hvor mange der så end skal indgå i bordpynten.


Man kan også lave en variation, hvor man folder en lidt mindre serviet, i en anden farve , indeni, så viften bliver i to lag, det . Jeg har en stor hvid serviet og en lidt mindre i farver. Nogle der har nogle flotte folde -fif, hvor der indgår servietter ? Hvad med at lave en rose ? De er rigtig søde til pynt og du kan sagtens bruge forskellig servietter. Sølvfarvet bestik kan også sagtens bruges, parret med et flot farverrigt bånd eller små glimtrende stjerner.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop