Ip68 vandtæt

Så vandtæt var telefonerne heller ikke. Så hvad kan du regne med? Vi giver dig et overblik her: IP-a-la-hvaffor-noget?


Når en producent lokker med et vandafvisende design, henviser producenten typisk til telefonens International Protection Rating, den såkaldte en IP-klassificering. IP-certificeringen angiver, hvor modstandsdygtigt elektronik er mod faste genstande og væsker. Der er stadig ikke mange mobiltelefoner, som har fået den eftertragtede beskyttelse – det har Samsung Galaxy Sdog.


Hvis et device skal have en IP-certificering skal den praktisk taget være støv- og vandtæt. IPxbetyder, at armaturet skal tåle vandsprøjt fra alle kanter. Testes med normeret sprøjteapparat. Armaturet bliver normalt ikke lavet vandtæt men med et vandledersystem, som hindrer vand i at nå elektriske dele og sørger for, at vandet også render . Så som du kan se på billedet herover, vil den ultimative klassificering være IP68.


Det er der dog ikke særlig mange telefoner, der har opnået at få endnu. De fleste populære telefoner med vandafvisning ligger på en IPklassificering. Herunder tager vi et nærmere kig på, hvordan de mest populære telefoner er klassificeret, . Er du derimod en person som bare MÅ have din telefonen med dig overalt, så er en mobil med IP-certificering nok noget for dig. Så kan du nemlig have den med dig i vandet også!


De fleste producenter af telefoner med IP-certificeringer opgiver at telefonen kun tåler ferskvan så hvis du er uheldig og taber mobilen i. LED strip i super kvalitet. Lavet i plast i stedet for silicone = længere levetid i hårdt miljø. Utrolig robust strip, der tåler at blive bøjet og store vibrationer.


Kan kortes op for hver cm. Lyset er kold hvi med den helt rigtige farvetone. Spænding: 12V Farve: Kold hvid. Køb dine Vandtætte stik IPonline på EL-SUPPLY ELEKTRONIK.


Her under kan du se guide til nogle af de bedste vandtætte telefoner. Se også: Priser på de bedste mobiltelefoner. Bedste vandtætte telefoner.


Kommentar: IPcertificeret, vandafvisende ned til meter i minutter. Stor flot og skarp skærm på tommer, lynhurtig brugerflade, . Velleman - 2-vejs terminalboks, vandtæt ( IP). Selvhentergebyr (butik): Kr.


Egenskaber: Materiale: PA66 . Stort udvalg af elektronikkomponenter og udstyr. Husk at tilkøbe transformator. Vælg lyskulør: Varm hvid eller kold hvid. Køb LED Lommelygte med integreret HD-kamera, IP( vandtæt ) VOLTCRAFT IC-100HD Batteridreven 4g Sort hos Conrad Elektronik - VOLTCRAFT lommelygten med integreret farvekamera oprette en HD-video med et tryk på en knap.


Den er udgivet af International Electrotechnical Commission (IEC). IP-koden omtales ofte som . Med en sådan type ledstrip har du mulighed for at være kreativ med din ledstrips udenfor, i haven eller andre steder, hvor du har lyst til . Active Series IPVandtæt Cover til Samsung Galaxy NoteDette vandtætte cover.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop