Midttrafik kontakt

Du kan bestille en rejsekort testkuffert ved at sende en mail til helpdesk. Er det gjort, så vis versionsnummer i bunden af kundeservicemenu til chauffør eller kontrollør. Vi arbejder på en løsning. Cookiepolitik Privatlivspolitik. Alle henvendelser vedrørende ruteforløb, stoppesteder, kørselsfrekvenser med videre administreres af Randers Kommune.


Chat med os alle dage fra kl. Del din mening i dag, og hjælp med at bygge tillid online. Køreplanerne er gældende for perioden fra den 14. Midttrafik , Aarhus, Denmark.


Norddjurstrafik er et tilbud til kommunens borgere og gæster om kollektiv busbefordring indenfor kommunen. Derudover er der en forbedret mobilversion af . Derfor har flere partier ændret tilgang til lærerforeningen For abonnenter. Berlingske Pilestræde 34. Har du en oplevelse, du gerne vil dele med os, eller kommentarer vedr. Læge eller speciallæge ( kontakt evt. din bopælskommune).


Notat œ Besvarelse af spørgsmål fra møde i Forretningsudvalget d. På møde i Forretningsudvalget den 11. KonTAKT MeD LeveRAnDøReRne MiDTTRAFiK ønSKeR iGenneM DiALoG oG KvALiTeTSKonTRoL, AT FASTHoLDe eT GoDT oG PoSiTivT SAMARBeJDe MeD LeveRAnDøReRne. Grupperejser Institutioner, virksomheder og organisationer i Midtjylland kan købe billet til grupperejser og opnå rabat. Du kan reservere og betale grupperejser på midttrafikbestilling.


Billetter og reservationer er klar til print straks efter bestilling. Bestillingsfrist for grupperejser er fire hverdage. Det sidste pap-klippekort bliver solgt 15.


I forbindelse med selskabet 34. Kontakt letbanesamarbejdet. Nedenfor finder du kontaktoplysninger på medarbejderne i Letbanesekretariatet. Benyt i stedet midlertidigt stoppested på. Skolevej ved Breum Skole.


Finder du en ting, som en anden har glemt i bussen, så aflever den til chaufføren. Chaufføren må ikke udlevere hittegods, men sørger for, at det bliver samlet til udlevering hos hhv. Udlevering af effekter af værdi. Effekter af værdi såsom personlige papirer, punge , . Tide Buss - et av norges ledende kollektivselskap med drift av rutebuss, turbusstutleie, ekspressbuss og flybuss samt feriereiser og gruppereise. De ni bestyrelsesmedlemmer skal stå i spidsen for den kollektive trafik i Region Midtjylland de næste fire år sammen med kommuner og region.


I trafikselskabernes selvbetjeningssystem Mit Ungdomskort kan du se, hvilket trafikselskab der har lavet dit Ungdomskort. Hvis du krydser en zonegrænse med tog, skal du kontakte DSB. HUSK: Billetter fra midttrafikbestilling.


Nordjyllands Trafikselskab: Tlf.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop