Plast opbevaring med låg

Der findes en kasse, boks og æske til det hele, når det kommer til opbevaring. Du kan vælge mellem opbevaring i bl. Ekstra stor bedroller fra Plast1. Stort udvalg af kurve og opbevaringskasser.


Vi har plastkasser, trådkurve, lagerkasser, pallecontainere,.

Systembox (DxBxH) 160x100x7 Blå. Basic plastboks inkl låg , liter, Klar. Stabelbar opbevaringskasse - L. Opbevar vintertøjet i lukkede plastbokse.


Hvad med for eksempel at pakke vintertøjet væk om sommeren? Hertil kan du anvende nogle af vores praktiske plastbokse med låg til opbevaring. Så ligger tøjet godt beskyttet, og du undgår lettere, at tøjet kommer til at lugte dårligt. Stor og stabil opbevaringsboks til f.

Med hjul der gør den let at flytte, selv om den er tungt læsset. Også velegnet til opbevaring af levnedsmidler Rengøres med en blød klu der er fugtet med vand og . Hos Harald Nyborg har vi samme lave priser på opbevaringsbokse som i vores butikker. JustMore leverer kontorartikler samt tilbehør til kontor og hjem til super skarpe priser.


ORTHEX Smart store megaroller 1ltr. Plast Minimumsbestilling er stk. Cell stor kurv med metalring sort. B: x H: x D: cm. Cell lille kurv med metalring sort.


God kvalitet med forsvarlig og tæt lukning af låg. Plastbokse til opbevaring af mad finder du hos Salling. Plastkasser til opbevaring Tilbud . Er godkendt til fødevarer.


Levering fra dag til dag. Praktisk bedroller, ltr Denne smarte bedroller er laver i klar plast og har både hjul og låg. En bedroller er en super praktisk måde, hvorpå du kan bruge den tomme plads under din seng til noget konstruktivt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop