Lindab topline 40

Den patenterede faconklippede forkant og hjørneklip giver usynlige pladeoverlæg, lettere montage og en flot afslutning ved tagfod. Kan leveres med antikondensfilt. Kan anvendes til alle typer hældningstage helt ned til 14 . Altid billige priser på BygMax.


Se i øvrigt de forskellige principdetaljer i denne vejledning vedr.

Op ad tagsiden placeres en skrue i . Pladelængde: Efter ønske (max mtr). Stort udvalg, god pris og hurtig levering. Prisen på tagpladerne hører til i den højere ende, når vi taler om denne type Ståltag (tilpassede hele længder). Der tilbydes års garanti. En god bekendt af Niels C. Nielsen er tømrer, og han anbefalede et ståltag, fordi det er pænt, stærkt og utrolig holdbart.


Og fordi det kunne lægges direkte oven på det gamle tag.

Bestillingsantal og pris er pr. Den faconklippede forkant og hjørneklip resulterer i usynlige pladeoverlæg, en lettere montering og en flot afslutning ved tagfoden. Der kan til- og fravælges forskellige variationer, og vores veluddannede medarbejdere . Contact the manufacturer directly to receive a quote.


Dette giver dig mulighed for henholdsvis eller års produktgaranti. Det var et krav fra arkitekten, at taget skulle ligne teglsten. Og det skulle være matsort med en lav glansgrad. Mulighed for genopføre komplet hal minus side beklædning.


Hallen har været brugt som værkste hestestald og høloft. Godt 3mlindab topline ståltag, hvoraf over halvdelen er med filt på underside. Køb store mængder byggematerialer - ALTID FRAGTFRI LEVERING på e- bygstore. Begge modeller er profilerede stålplader med en glat overflade og de ligner et klassisk tegltag.


Den glatte overflade gør at mos og alger har svært ved at sætte sig fast. Det bliver nærmest bare skyllet af. I det tilfælde at der skulle være lidt tilbage, så fjernes det nemt . Topline og topline 107.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop