Intra juvel danmark

Kort sagt, vi bruger køkkenet. I et skandinavisk køkken er vasken et værktøj, som samtidig skal være en smuk del af interiøret. Dette er baggrunden for, hvordan Intra arbejder med designudvikling. Køkkenet skal være praktisk, funktionelt og samtidig lækkert og . KONTAKTINFORMATION DANMARK.


Administration og Showroom.

Siden er det gået stærkt for virksomheden, der over en kort periode ekspanderede kraftigt, bl. Gustavsberg og danske Frederiksberg Metalvarefabrik, som var den, der fremstillede de kendte Juvel - vaske. Intra har i dag sin fabrik i Malvik i Norge, samt en afdeling i hhv. Polen og Tyskland og blev i . De stramme linier og de gennemførte afrundede hjørner giver et moderne og harmonisk udseenden. Funktionel i brug og en naturlig del af køkkenet.


Til Frame serien findes der ekstra udstyr som skærebræt i glas eller træ og skyllekurv i plastik. Frame armaturerne er specielt designet til Frame vaskene.

Intra Juvel stålvaske, stålborde, vaskerender, minikøkken og køkkentilbehør. Kvalitet og funktion i skandinavisk design. COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ VVSCOMFORT. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på vvscomfort.


Ved at klikke videre på vvscomfort. Alt Intra kan købes hos BilligVVS! Vi har alt i produkt kataloget oprettet.


Produkterne har vundet masser af priser og udmærkelser og designes i tråd med den skandinaviske . Intra Juvels egen hjemmeside, og indeholder desuden en oversigt over samtlige af deres produkter. VVSGiganten - Største VVS sortiment. Gigantisk sortiment af køkkenvaske, affaldssortering, . NejUdformning: Dobbelt vask, firkantetMateriale: Rustfrit stålIndvendige mål, storVis mere.


I fusion med danske Juvél har virksomheden igennem flere årtier vundet priser og udmærkelser for vaskenes samspil mellem funktion og design. Intra er kendt for sine førsteklasses vaske i rustfrit stål. En køkkenvask skal nemlig ikke bare se flot ud – den skal opfylde strenge krav til kvalitet og funktion, således du kan have . Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og . Find den billigste forhandler og bestil i dag.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop