Nyuddannet projektleder løn

Har I derfor brug for en erfaren projektleder der ve hvad der skal til for at udvikle og eksekvere projekter med mange interessenter, indenfor aftalt tid og økonomi, håber jeg at I kontakter mig. Som det fremgår af mit CV har jeg arbejdet med mennesker og teknik i mange år inden for erhvervsuddannelserne. Jeg har arbejdet med computer-IT, mekanisk motortuning og elektronik inden for automobil og motorcykel området, indkøb af værktøj og undervisningsudstyr. Har arbejdet beskrivelse af uddannelser, . Synes du, at du tjener nok? Skal du forberede dig på en jobsamtale ? Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener?


Vores Løn -index giver dig svaret! Vælg blot de oplysninger, der passer på dig og dit job - og tryk på knappen Find min løn. For nyuddannede er en vejledende startløn ca. Men der er også forskel på, om du skal ansættes i det offentlige eller i det private. Undersøg hvad du er værd.


Er der ingen overenskomst på din arbejdsplads, skal du aftale med din arbejdsgiver, hvad du skal have i løn. Her kan I tage udgangspunkt i, hvad andre inden for samme arbejdsområde tjener – den overenskomstmæssige løn på området. Lægger din chef op til, at du skal tjene mindre end den løn , skal du altid kontakte os, . Via linket kan du også få adgang til de andre redskaber, der er til rådighe fx web-tabeller med mulighed for mere detaljerede opslag i lønstatistikken for privatansatte, samt lønberegneren , der nu omfatter både privat og ansatte i kommuner . Forbereder du dig til en forhandling eller jobsamtale? Vil du gerne vide, hvilket lønniveau der er i din branche?


Så kan Djøfs lønværktøj hjælpe dig. Bliv klogere på løn og goder inden din næste lønsamtale. Prøv den eneste lønberegner for dig i salg og marketing. Danmarks bedste lønstatistik for it-professionelle. Lønstatistik for it-folk.


Det er vigtigt, at du får den rigtige løn for dit arbejde. For at sikre, at du gør det, skal du kende din værdi på markedet. Her er PROSAs nye lønstatistik et vigtigt redskab forud for din lønforhandling.


Er indberetteren på jobløn eller IHT (Ingen Højeste Tjenestetid) er arbejdsugen sat til timer. Blandt andet fordi lønningerne i statistikken for ingeniørarbejde er ekskl. Tag et løntjek hos HK - og find ud af hvor du ligger lønmæssigt i forhold til andre, der laver det samme som dig. Beregn din løn med lønberegneren her. Og træk detaljerede lønrapporter.


Du kan sammenligne månedslønnen, men også den samlede lønpakke inkl. For nogle typer stillinger kan der . CA Løntjek er et forholdsvis nyt værktøj. Den årlige lønstatistik fra IDA er et vigtigt redskab, når du skal forhandle løn. IDA fastsætter hvert år en vejledende minimalløn for nyuddannede inge- niører og. Sig ja til et job, selv om lønnen ikke følger IDAs anbefaling – men skift til et andet, når du kan, lyder IDAs råd til nyuddannede ingeniører.


Vi har lavet en liste med erhverv, hvor du kan se, hvordan din månedsløn som startløn er i forhold til andre jobs. Derimod er tallene baseret på den samlede gennemsnitlige fortjeneste pr. Chef projektleder (it), 37.


Indplacering på lønskalaen sker efter uddannelse (enten lønforløb A, B eller C). Oprykning sker én gang årligt, indtil du når sluttrin. Ved nyansættelse indplaceres du på baggrund af din anciennitet efter overenskomsten. Udover basislønnen bør der aftales et tillæg.


En fuldmægtigstilling giver automatisk et . Start- løn for nyuddannede. Tallene vil ofte vise et øjebliksbillede af gennemsnitslønnen på en arbejdspladsen, og løngennemsnittet på den enkelte arbejdsplads kan hurtigt ændre sig på grund af forhold som fx.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop