Universal lader pc biltema

Med ladefunktion og udskiftelige standardstik, der passer til de fleste laptop- modeller. USB- lader til stikkontakt. Universal netadapter, W. Hylleplass: velg varehus. En universallader som kan erstatte strømadapteren til mer eller mindre alle bærbare PC -er.


Adapteren leveres med åtte ulike DC-tilkoblinger og USB-utgang. Opladere og omformere - Elektronik og mobiltilbehør - thansen. Her er noen smarte produkter som gjør det hele litt enklere. Disse laderene er temmelig originale. Men jeg tror clas ohlson (eller biltema ?) selger noen slike universalladere for noen hundrelapper.


De fungerer slik at du velger en kontakt på enden som passer i din pc , så skrur du på et hjul slik at spenningen blir riktig og du har en lader. Clas olshon har noen universal billadere til pc , de er ganske billige og tror de fungerer bra. Fant ut at det enkleste(og billigeste) var å kjøpe meg en trafo som omformer 12V DC til 230V AC Kosta 5kroner på BilTema for en på . I likhet med katalogene fra de svenske konkurrentene Clas Ohlson og Jula, kan Biltema -katalogen skilte med et meget stort og variert vareutvalg, ofte med meget. Nytt av året er også en håndleddstøtte for tastatur (490), en universal laptop- lader som passer de fleste bærbare datamaskiner (399) og en . Andre kabler og adaptere til mobil. Vegglader Se alle produkter.


SKross reiseadapter for Europa. Huawei SuperCharger USB Type-C vegglader. Vil du ha original - lader så er det sikkert best å bestille en direkte fra acer eller så må du finne en forhandler som kan skaffe en slik.


AC adapter med forskellige stik! Bemærk venligst: Dette er en universel oplader. Vær sikker på at spændingen og stikke på din originale oplader matcher spændingen og stikket på universel opladeren. Regner med at et alm bilbatteri ikke har noen problemer med å trekke opp en båt . Med vor gennemprøvede hybridteknologi kan VARTA Promotive Black-batteriet stille enorme energireserver til rådighed.


Køb og salg af Bil i Andet biltilbehør - Lader på DBA. Med laddningsfunktion och utbytbara standardkontakter vilket gör att den passar de flesta laptop-modeller. All styles and colours available in the official Reebok online store.


For deg som skal ut å reise i den store verden. Kjekt å ha når du tar med deg f. For computers with separate 3. Exibel Mini Toslink Optical Cable 0. Visar produkter inom kategorin Laddare. Trenger en god reiseadapter til min laptop etc.


Det vandtætte og stødsikrede kamera kan tilsluttes til en PC eller et TV, så du straks kan afspille videoer og vise billeder. Kameraet kan også bruges som webkamera. Tålig, kompakt, W universalladdare som fungerar i princip med alla laptops.


Perfekt på utlandsresan eller sommarstugan med få uttag tillgängliga! Passar till: Acer, Asus, Compaq, Dell.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop