Pe rør samling

Til samling af PEL- rør og PE - rør. Altid billige priser på GF iJOINT og isiflo kompressionsfittings til PE - rør. Nem bestilling online - alle kan handle! Samler med lynkoblinger i messing.


Varmluftsvejsning, ekstrudersvejsning, stuksvejsning, muffesvejsning og elektrosvejsning. Rør af termoplast sammenføjes og plastsvejses. Svejser ø20mm til ø400mm. PE rør (vandrør til jord).


Laveste priser og hurtig levering. Kompressionszone - før tilspænding. Undgå deformation af røret ved at anvende en støttebøsning i PE - rør i alle dimensioner og. Wavin anbefaler altid støttebøsninger ved en mekanisk samling , uanset dimension. MEN det er altid anvisningen fra leverandøren af det mekaniske fittings, der skal følges.


Mekanisk samling (kompressionsfittings, ventiler, etc.) Er en skruesamling , hvor . Drikkevandsrørene er blå. Rørene samles først og fremmest med elektrosvejsning eller stuksvejsning, men mekaniske samlinger kan også anvendes. Forud for elektrosvejsningen skal rørets oxiderede overfladelag afskrabes. Men for at få korrekt fal bliver jeg nød til at skære lidt at røret. Der kan være en målbar afsmitning af nedbrydningsprodukter fra de anvendte anti- oxidanter fra PE - rør , men hvilke stoffer der afgives, og i hvilke koncentrationer de af- gives i varierer.


En kortlægning af afsmitningen fra det eksisterende ledningsnet er kun mulig ved at. Til vand og spildevand kan der leveres isolerede PEH- trykrør. Isolering består af PUR-skum. Desuden leveres tætte samlinger samt isolerede fittings. Stik- og jordledning skal svejses, (se retningslinjer for samlinger på side 7).


Rørlægningen udføres med sammensvejste PE - rør med . Udover iJOINT har Georg Fischer også Primofit, som er kompressionsfittings til trækfast samling af stål- og PE - rør. Velegnet til forskellige rørmaterialer og medier, herunder rør til vand og varme, . PE -bøjning 2x25mm Kobling, Grøn pro. Med plast kugleventil HKSF- PE kan man installere rør , samlinger og stopventiler som en enkel PE -HD svejseenhed. Det er unødvendigt at isolere.


Resultatet bliver en ensartet, korrosionsfri samling med en levetid som forsynings- ledningerne. Konstruktionen af denne kugleventil, efter adskillige forsøg, er, at kugleventilen .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop