Efterlønsalder født 1957 2 halvår

Når du når efterlønsalderen , og i øvrigt opfylder betingelserne for at gå på efterløn, får du et efterlønsbevis fra CA a-kasse. Udskydelsesreglen er opfyldt, hvis du venter med at gå på efterløn i en periode efter . Din efterløn afhænger af, hvornår du er født. Oversigt: ny efterlønsalder , ny folkepensionsalder og ny pensionsalder i relation til. Pensionsbeskatningsloven (PBL). Din individuelle efterlønsalder kan være højere, end det fremgår af skemaet.


For at have ret til efterløn den dag, du når efterlønsalderen , skal du have været medlem og betalt efterlønsbidrag længe nok. Din folkepensionsalder er år. Du kan få efterløn i op til år.


Her kan du se den lovfastsatte efterløns- og folkepensionsalder og derme hvor længe du kan være på efterløn. Sådan bliver efterløns- og folkepensionsalder for forskellige årgange efter den nye aftale. Det skyldes regeringens beslutning om at hæve efterlønsalderen over de. Maksimalt antal år på efterløn.


Timer, du skal arbejde som lønmodtager, efter du har fået dit efterlønsbevis, for at få højeste sats. Vil du vide præcis, hvordan din pension bliver modregnet i efterlønnen, skal du kontakte din A-kasse, som administrerer efterlønsordningen. Antal arbejdstimer efterlønnen skal inden overgang udskydes til efterløn. Exo terra efterlønsbidrag. Der gælder forskellige efterlønsregler, alt efter hvornår født indbetaler efterlønsordningen.


Hvilken efterlønsalder forvente født 1. For de yngste generationer er der dog mulighed for en yderligere stigning i efterlønsalderen til år og en folkepensionsalder på år. Marie Andersen er født den 1. Hun er fuldtidsforsikret og opfylder betingelserne for efterløn som 63-årig. Få svar på de mest stillede spørgsmål om overgang til efterløn. Den øgede pensionsalder for- planter sig således ned gennem al- dersgrupperne. Vi dokumenterer i denne publikation, at brede grupper ikke er i stand til dette, men kommer i klemme i re-.


Det betyder, at det tid-ligste tidspunkt for ret til seniorjob automatisk sættes op i samme takt, som efter-lønsalderen hæves, således at ansættelsen i seniorjob altid vil være de seneste årforud for efterlønsalderen. Fremrykningen betyder, at en række fødselsårgange - personer født i tidsrummet 2. Kilde: Finansministeriet. Efterlønsoversigt, foreslåede regler.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop