Køb jenka tyggegummi

Når folk skal forklare hvad der var så godt ved Jenka tyggegummiet, så var det ofte den fantastiske smag, men især betegnelsen ” bobletyggegummi ” vil blive brugt. Vi har Nordens største udvalg med lynhurtig levering. Utrolig godt tyggegummi med duft af.


Det er lige meget, hvad det dufter af, for det smager fantastisk! Sælges i hele kasser, som indeholder 3stk. Bubblicious jenka 3stk.


Sukker, Gummibase, Glucosesirup, Fugtighedsbevarende middel (E420), Aromaer, Emulgator ( Solsikkelecithin), Antioxidant (E321). Find de billige priser på Fleggaard. Thunder Wintergreen Ultra Chewing Bags med smag af Jenka tyggegummi. E- mærket pibe- og tobaksforretning med kæmpe udvalg i piber og tobak samt røgfri tobak, herunder chewing bags. God service og sikker betaling.


Rabatten er kun for privatkunder, og gælder ikke ved køb af grafikkort. Begrænset antal koder tilgængelig. Ring til os (Engelsk) Vi besvarer din samtale på engelsk. Størrelse, Ikke tilgængelig.


Bekræft din alder for at fortsætte. Decorative Silicone Ring. Rød Tyr spar 3kr pr stk ved køb af 3stk. Skaffevare pstrongDenne vare er ikke en fast del af vores sortimentet.


Smagen hedder shake, og er en lækker lakrids smag. Man kan se på pakken hvor længe holdbarheden er. Andre kunder kiggede også på. Sødt tyggegummistykke på ca.


Og hører til i kategorien bobletyggegummi. Tyggegummi Udførelse: Jenka BG Holdbarhed uåbnet: Ifølge udløbsdato. Dengang man stadig kunne få slik for øre, hed de mest populære tyggegummimærker enten Funny, Jenka eller Shake og smagte af henholdsvis frugt, pebermynte og lakrids.


Blev lanceret i 60erne , men blev . Her i ferien fik jeg i et nostalgitrip lyst til Shake og Jenka - tyggegummi , som jeg spiste i store mængder, da jeg var barn. Men desværre kunne jeg ikke fin. Vi kan også købe dem overalt her, har set dem i super brugsen, daglig brugsen, Bilka, ja selv hos bageren.


Og i en stor pose hvor der er alle slags i. Outfit – Jeg var meget en dreng på det tidspunkt. Det var først i slutningen, at jeg blev piget og fik det høje pandehår.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop