Brugte bøger aflevering

Sådan donerer du direkte til os. Vi har bogkælder på Østerbro i København, hvor du kan aflevere bøger. Du er også meget velkommen til at sende dem til os. Find adresse og åbningstider . Du vil ofte godt kunne komme af med dine skønlitterære klassikere og dine gode fagbøger, men den helt store gevinst er der desværre kun på sjældne titler.


Er der noget, du vil levere til en af vores butikker? Ligger du inde med gode brugte sager, kan du aflevere dem i vores butikker. Vi tager imod både tøj, sko og andet tilbehør, nips, porcelæn, legetøj og bøger , samt møbler og andet indbo.


Ting som porcelæn, bøger , glas, billeder m. Da vejr og vind kan være hårde ved varerne, vil vi gerne frabede os, at du stiller tingene ved døren uden for vores åbningstid. Vi vil så gerne have dine ting i god stan så andre kan få glæde af dem. Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger. Ved at donere de ting, du ikke længere har brug for, til Kirkens Genbrug støtter du Samvirkende Menighedsplejer i det kirkelige-sociale arbejde for ensomme, syge og dårligt bemidlede i Danmark. Du støtter både lokalt og nationalt.


VI MODTAGER MEGET GERNE: Rent tøj. Mandag til onsdag tager over 1boghandlerne imod brugte bøger , som gives videre til udsatte børn og unge. Af Frederik Alexander Vording. Er der ved at være godt fyldt op i bogreolen, og har du - eller dine børn - bøger , som er i god stan men som I nok ikke kommer til at læse i igen?


Man kan aflevere dem i en røde kors genbrugsbutik, så går pengene til et godt formål. Vi er i gang med en større oprydning herhjemme og vi har begge en masse studiebøger liggende som vi ikke har brug for. IM´s genbrug, med selvstændig bestyrelse. Vores force er teologisk og kristen litteratur. Vi modtager gerne bøger , der kan afleveres i åbningstiden, . Det betyder, at du kan tage dine gode, brugte børne- og ungdomsbøger me næste gang du skal på biblioteket og aflevere dem på en reol til dette særlige formål.


Aflever dit brugte tøj i en tøjcontainer eller genbrugsbutik. Ryd op i klædeskabet og giv dit brugte tøj til genbrug! Bøger , der stilles på reolen, . Vi tager imod alt dit tøj, sko, tekstiler, sengelinne møbler og andet til boligindretningen. Tøj og tekstiler, kan du afleverer i vores ca. Hvor skal man gøre af sine brugte bøger ? Tidligere har kunderne på Genbrugspladsen i Skibstrup skulle aflevere brugte bøger i småt brændbart.


Men siden juli måned er der kommet en ny sorteringsvejledning på Genbrugspladsen. Her skal kunderne nu aflevere bøgerne i en særlig bogcontainer. Sammen med Vestforbrænding har Gladsaxe Kommune lavet en aftale med en virksomhe der genbruger bøgerne til blandt andet nye køkkenruller og toiletpapir.


Skiltet på containeren til dine gamle, brugte bøger vil være blåt med et billede . Stinna har nu i samarbejde med. Hasle Bibliotek er dermed det første ste og indtil nu det eneste sted i Aarhus, hvor man kan aflevere bøger til projektet. Dine brugte ting kan lette livet for mennesker, der har det svært.


Det er muligt at aflevere tøj og mindre ting i alle vores butikker, men møbler modtages kun i Dalum og på Kochsgade, samt i Munkebo.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop