Fluss lodning

Flux eller flus er i forbindelse med snellodning (også kaldet blødlodning) et harpiksholdigt stof, som tilsættes loddetinnet for at give en bedre lodning. Loddetin til elektroniklodning er udformet som en tråd i tykkelserne til mm. Køb fluss og loddepasta og andet lodde- og smelteudstyr til din smykkefremstilling hos Ravstedhus.


Se vores store udvalg med hurtig levering og lave priser her. Metaller, der skal loddes , skal altid være filet eller smerglet umiddelbart inden lodning. Dette er især vigtigt ved de uædle metaller, der meget hurtigt løber an. Det er også vigtigt at bruge rigeligt med fluss , når der loddes på disse metaller.


Den glødeskal, der dannes under opvarmning, opstår hurtigere på uædle metaller, . Der kommer en masse leverandører frem - feks carl-ras. Det er specielt ved lodning på messing at loddevand kan anbefales. Flussmiddel til sølv og fosforhårdlodning. Arbejdstemperatur fra 5- 800˚C. Lodning er en proces til samling af metaller ved anvendelse af smeltet materiale.


Fluss används för att avlägsna oxidbeläggningar på ytorna som ska lödas samt för att förhindra att sådana. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Sluk altid brænderen efter endt lodning , lad aldrig brænderen hænge tændt. Til lodning af sølv, gul bronze og kobber legeringer.


Fluss bruges for at holde loddestedet rent, og for at beskytte overfladen på emnet mod glødeskal der vil fremkomme under lodning. Ventilation og åndedrætsværn. Sundhedsskadelige dampe og lodderøg fra loddemetaller og flussmidler skal som udgangspunkt fjernes med ef- fektiv mekanisk ventilation (punktudsugning), inden dampene når næse og mund. Det gælder altid ved værk- steds- og værkstedslignende arbejde. Ved lodning af tagrender, . Jeg har tiltusket mig et styk sølv beregnet til lodning ,så jeg mangler bare en brænder :0).


Og så skal du lige før sølvet skal loddes sammen påfører lidt fortyndet svovlsyrer på loddefladerne. En pasta af sølvpulver og fluss Korrekt udført sølvlodning er lige så stærkt som resten af metallet. I forbindelse med lodning anvendes flusmidler primært for at holde emneoverfladen fri for oxidation. Ofte er flusmidler korrosive, og rester bør derfor fjernes efter lodning.


Flusmidlerne hertil findes i. Fast fluss middel til lodning. Jeg sliber loddestedet med sandpapir, pensler med fluss , stykker sammen med loddetråd og lægger sølvlod ved. Varmer, til loddet er smeltet u sliber og polerer. Det har givet fine resultater ind til videre. Betegnelse, Sølv til slaglodning med fluss.


TIL SØLVLODNING varenummer 263FL500G. Anvendelsestemperatur fra 7grader.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop