Grundlæggende elektronik kursus

AMU- kurser koster normalt mellem 1og 1kr. Uddannelsen er på grundlæggende niveau. Den henvender sig specielt til ufaglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde i en elektronikproduktion , og som derfor har behov for viden om hvordan man håndtere og vurderer elektronikkomponenter. Målgruppe Kurset er et grundkursus. Det retter sig især mod ufaglærte med ingen eller meget lidt kendskab til lodde- og montageteknik, der ønsker eller lige har fået arbejde i produktionen i en elektronikvirksomhed.


Kurset kan med fordel kombineres med andre grundkurser inden . Hos AMU Nordjylland kan du bl. SMD-produktion, Q- lodning, brug af måleinstrumenter og meget andet. Se alle kurserne nedenfor: . Lodning, ES EMC og Epoxy - klik på kurserne og se mere. Elektronikbranchen har fået tre nye AMU kurser til medarbejdere, der arbejder med fejlfinding og reparation på elektronisk udstyr. Deltageren kan desuden styre grundlæggende rettigheder via User Account Control i den aktuelle software, foretage nødvendige konfigurationer af softwarens indbyggede . Find dit kursus og klik dig videre.


Du bliver guidet igennem og får mulighed for med det samme at afsende din tilmelding. Grundlæggende montage- og loddeteknik på print. Analog og digital elektronik er en central del af rigtig mange konstruktioner og apparater og på dette kursus får du en grundlæggende. Her under kan du finde række tutorials, der på helt almindelig dansk, guider dig gennem de grundlæggende elementer i elektronik.


Er du begynder, vil jeg anbefale at du starter med at læse lidt teori om strøm og spænding. Vil du gerne lære noget om programmering af elektronik og måske bygge en robot, . Elektronikkurserne spænder vidt fra fx Grunduddannelse for elektronikindustrien, SMD-lodning til lodning af blyfri komponenter. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores kursussekretærer.


På dette kursus får du styr på den grundlæggende elektronik og interfaces samt et bredt kendskab til Raspberry PI og Linux. Du får den Raspberry PI, der bruges som udviklingscomputer, med hjem efter kurset. Deltageren kan udføre målinger med multimeter og kan foretage en kvalificeret vurdering af måleresultaterne. Styringer med relæteknik er stadigvæk grundlaget for mange maskiners funktion. Det er derfor vigtigt at kunne læse og forstå diagrammer, hvor relæer indgår.


Diagrammerne, som benyttes her, er de såkaldte nøgleskemaer. IKUFs forhåndsgodkendte uddannelser. Nedenfor kan du søge blandt de kurser og uddannelser, som IKUF har forhåndsgodkendt. Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren fejlfinde i elektroniske kredsløb på mindre mobile maskiner. Læs hele kursusbeskrivelsen.


I et kursus vedrørende grundlæggende korrosionsteknologi kan ingeniører uden forudgående kendskab til elektrokemi stifte bekendtskab med fagområdet med. Et kursus til dig der har et kompakt digitalkamera og som vil have mulighed for at udnytte de mest almindelige muligheder der ligger i alle de nyere kompaktkamera. Gennemgang af grundlæggende indstillinger i dit kamera bl.


Hvad betyder opløsning og hvilken skal du vælge?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop