Hifi butikker københavn

Vi glæder os til at møde jer i butikken – Med positive hilsner Michael Winther. I år har vi primært haft fokus på de mærker, som vi har i butikken i dag. I alle årene har vi naturligvis holdt øje med hvad der kommer af nye mærker på markedet, men indtil nu har der ikke været noget, der har være interessant nok til at vi ville tage det ind i vores sortiment.


Flere gange gennem årene har vi dog stødt på et . Vi har ændret vore åbningstider i butikken og åbner nu en time tidligere på hverdage, nemlig klokken 11:00.

Activ pladespiller fra Clearaudio. Er du træt af kabler og små bokse, så er . SALG AF HI-FI PRODUKTER AF HØJ KVALITET. Project Vinyl Cleaner VC-S (pakke).


Meld dig ind i vores kundeklub, så får du års fuld garanti på dine køb i Hi-Fi Klubben og du modtager vores nyhedsbreve. Du får desuden chancen for at deltage i medlemsarrangementer og konkurrencer m. Læs mere om udvidet garanti, og andre medlemsfordele her .

LYDspecialisten ApS i Aalborg er en specialbutik for god lyd og godt billede. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. Der er meget at byde på i lydbutikken. Vi har lavet studie monitor til Ole Erling og sansegulv for døve i . Velkommen til Audio Consult H. Lager i Esbjerg og København. Frederiksberg C, Danmark, Tlf.


Tape Connection er Danmarks førende, uafhængige Hi-fi butik , og ligger på Europaplads i Aarhus. Vi forhandler kvalitets TV- og HIFI produkter til yderst konkurrencedygtige priser - og det er uden at gå på kompromis med vores prioritering om et højt serviceniveau! Du er altid velkommen til at ringe eller besøge os i vores butik og få en uforpligtende snak om vores produkter.


Vi har et stort udvalg af Hi-fi og surround samt tilbehør. Med et af landets største udvalg her i blandt et stort udvalg af Rega produkter som du kan opleve i butikken. Hos Keld i Hi-Fi Butikken i Sønderjylland får du en engageret og kompetent vejledning om køb af Rega produkter. Til højre er mediamaskinen fra Aurender.


Her kunde man lytte til mange overraskende indspillinger. Pladespilleren er en Well Tempered Lab .

High End Sound distribuerer vellydende HIFI udstyr til forhandlere over hele Skandinavien. Simple Hifi er et enkeltmandsfirma beliggende i en lejlighed blot km. Københavns Rådhusplads og blot minutters gang fra Metrostation Lergravsparken.


På den måde har du mulighed for.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop