Kvuc telefon åbningstider

I menuen til højre kan du se kontaktoplysninger og åbningstider på de kontorer, som du kan få brug for som kursist på . Denne type vejledning får du hos hf- studievejlederne. Du kan kontakte hf-vejledningen via mail, telefon eller møde personligt op i . Selvom du læser dine hf-fag online, er der masser af muligheder for at få hjælp og vejledning undervejs. Du har mulighed for faglig sparring med din flexlærer, og kan kontakte vejledningerne for mere generelle spørgsmål om dit studie.


Er du i tvivl, om hf flex er noget for dig, er det også i enten . På KVUC har vi en vejledning for hvert uddannelsesområde, så du altid kan få målrettet hjælp - både før og under dit studium. Der er altid lukket mellem jul og nytår, i uge uge og hele juli måned. Man skal altid bestille en tid til vejledning inden man. Der er begrænsede åbningstider i uge uge og juli måned. Vi holder altid lukket mellem jul og nytår.


Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. Kontakt ordblindevejledningen. Gsk-vejledningen vejleder dig om gymnasiale suppleringskurser (gsk) på KVUC. Har du spørgsmål før og under dit. Bemærk: Vi kan ikke optage dig på suppleringskurser pr.


Københavns VUC - Vognmagergade 8. Hvilken HF uddannelse passer dig? Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Navn, KVUC - Vognmagergade 8. Leder, Søren Fersløv Andersen.


Adresse, Vognmagergade 8. Institutionstype, Voksenuddannelsesinstitutioner . Kom forbi i vores åbningstid. Hvis du er usikker på, hvilke fag du skal vælge, eller hvilken uddannelsesvej du skal tage, så kom fordi til en snak med en af vores vejledere. Vores studievejledning har åbent dagligt: Mandag til fredag kl. Du kan møde op i åbningstiden eller du kan bestille en tid på . VUF er et seriøst uddannelses-.


OBS: Tjek her for ændringer i åbningstiderne. Telefoniske henvendelser: Kl - mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Book en tid hos en vejleder. Servicecentret: Hvidovre 8-1 Amager 8. Skolen holder lukket - St.


Vejledning og tilmelding. Gratis test og undervisningOrdblind? I sidste uge startede nye kursister på ASPA HF Flex tilbud for psykisk sårbare i samarbejde med KVUC. De kursister er fordelt på tre hol Matematik C, Religion C og Engelsk 0-B, hvor de frem til eksamen til vinter vil få tilbudt faglig formidling af pensum, mulighed for lektiehjælp og støtte til de ting i . Træffes bedst: Mandag-fredag kl.


Kom og hør om uddannelserne og få vejledning til, hvordan du kommer i gang med uddannelse på SOSU C. Du kan både møde elever, undervisere og vejledere og se vores skole i Brøndby. Online - Grundforløb mod SOSU04. På SOSU C kan du nu læse Grundforløb mod sosu ONLINE.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop