Mobilbilletter dsb

Fremtidens billetautomat. For at gøre det hele nemmere for dig, har vi samlet flere vigtige funktioner i DSB app. Så har du nemlig alt, hvad du behøver lige ved hånden, når du rejser med tog.


På denne side kan du se, hvilke produkter du kan finde i DSB app, guides til køb af produkter, læse mere om sikker betaling med . Slip for at lægge ud for din virksomhe når du rejser i Hovedstaden.

Med mobilbilletter via workplus. Hvis der bliver konflikt, hvad betyder det så for dig som rejsende? Værd at vide om DOT Mobilbilletter app, inden du skriver til os. Jeg har problemer med DOT Mobilbilletter app.


Sørg for at opdatere til den. I DSB app kan du købe billetter og kort, se aktuel trafikinformation og afgange. Køb en billet ved at sende en SMS.


Betalingen bliver trukket over din telefonregning.

Kan udstedes til både børn . Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om DOT Mobilbilletter. Download DOT Mobilbilletter , og brug den på dit Apple TV. Indtast dit telefonnummer for at se alle dine kvitteringer for køb af mobilbilletter. Du kan se kvitteringer for dine mobilbilletter op til ét år efter købet. Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browserversioner for at kunne læse kvitteringer korrekt.


Har du skiftet telefonnummer? Vær opmærksom på, at hvis du skifter telefonnummer . DSB vil gerne være med på den digitale bølge og med en lovende billetapp kunne de faktisk gøre livet nemmere for de mange rejsende. Desværre er det bare ikke hele organisationen bakker op om det digitale billetsalg. I stedet risikerer man at føle sig mistænkeliggjort og til besvær når . Billetter til tog, bus og metro i Hovedstadsområdet bestilt og leveret til mobilen. WorkPlus giver mulighed for køb af mobilbilletter.


Medarbejdere bestiller og modtager selv billetter via mobilen når som helst og hvor som helst. SMS billetter og Mobil billetter virker igen, som de skal. Tak for tålmodigheden til alle jer, der har været generet i dagens løb.


Eksisterende zoners kort og betalings kort er nu væk.

Også i andre regioner er der flere muligheder for at købe billet via mobiltelefonen, ligesom du også kan købe DSB -billetter ad den vej. Vær dog opmærksom på, at nogle . Vi er her for at svare på dine spørgsmål - bare de handler om din rejse med DSB. Vælg det rigtige alternativ. Klippekortet var billigere en hvis du skulle købe kontantbilletter, og det gav dig samtidig mulighed for at være fleksibel og spontan på dine rejser.


Rejser med papklippekort er nu slut, når du blandt andet rejser med Midttrafik og DSB. Passagerpulsen har samlet et overblik over, . I løbet af efteråret kommer DSB med en ny version af deres billetsalgs- applikation, der har fået nye funktioner. Blandt andet bliver det muligt at.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop