Øremærketang kvæg

Se brochuren om øremærker her. Salg til landmænd og private af øremærker, klippemaskiner, vægte, drikketrug, børster og strigler, tægetang og meget mere. Stort gavlformet mærke m. Allflex Senior Ultra tekst SnapTag nr. Løs stift kan købes separat. Sort udvalg i produkter til identifikation af kvæg.


Fra øremærker til øremærkeløsere og fra mærkespray til halsplader. Artikler til får, kvæg og grise. Desinficerende sårspray til rifter, bidsår, navlebehandlinger, hov- og klovbeskadigelser m. DKK 3(DKK 2ekskl. moms). Når du har markeret de øremærker du ønsker at bestille, så udfyld navn, kontaktoplysninger og evt. Husk at sætte et flueben . Retract- O-Matic er beregnet til ALLFLEX visuelle øremærker.


Ultra serien som anvendes til officiel mærkning af kvæg. Retract-O-Matic er en tang med en del mekaniske funktioner. Derfor er vedligeholdelse, såsom smøring og kontrol af.


Undgår skader og fejlsætninger. Velegnet til selv sensitive ører såsom hos kalve og smågrise. Og naturligvis også de farvede kernestyring øremærker til intern brug.


TRU-TEST øremærker – både de officielle gule CHR øremærker, DNA øremærker og TSU øremærker. Du har én øremærketang til alle øremærkre – og alle ører! Og skal ikke til at ikke. Loven siger også, at der skal sidde et mærke i hvert øre. Tru-Test giver en gratis øremærketang til alle ny brugere, og de nye GenoTag øremærker kan fås fra 3kroner pr.


Tang til øremærkning af kvæg i rustfrit stål. Desuden haves tang til tyrering - ligeledes kr. Pris: Før pris 37DKK. Mærkekridt Raidl Maxi Blå. Spredningen mellem besætninger kan skyldes fælles brug af øremærketang , fælles bade og klippefolde, samt selvfølgelig indkøb af syge dyr.


Det er godt at have et fast ”øremærkekit” bestående af en strigle, en spand foder, en spand van en øremærketang , et sæt øremærker, en grime til koen, en badevægt og en plade til at stille vægten på. Find de bedste øremærketang til priser et samlet sted. Måske Danmarks BEDSTE tilbud HER. Når tangen bruges til de elektroniske mærker, tager man den sorte plast pal ud. De øremærker, vi får, er noget lort, som hele tiden går i stykker, lyder det indigneret fra Gunnar Clausen, som dermed sendte en lidt uvenlig hilsen til Landskontoret for Kvæg.


Nytåret nærmer sig, og det er igen tid til at skifte årsbogstavet i øremærketangen. Xysol Vet anvendes til sedation og til.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop