Slå genvejstaster fra

Mon det er nogle genvejstaster som er aktiveret på tastaturet? Genvejstaster til handicappede. Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. En komplet liste over tastaturgenveje i Windows 1 herunder genveje til Kopiér, Sæt ind og mange flere funktioner.


Du kan få mere at vide om tastaturgenveje til hjælp til handicappede i Windows, herunder genveje til Oplæser, Forstørrelsesglas og meget mere. Du kan bruge genvejstaster i stedet for musen, når du arbejder i Windows. Du kan åbne, lukke og navigere i menuen Start, på skrivebordet, i menuer, dialogbokse og på websider ved hjælp af tastaturgenveje. Tastaturgenveje kan også gøre det nemmere at arbejde interaktivt med computeren.


Slå genvejstaster for Windows-tasten fra. Tastaturer med Windows-tasten giver brugerne adgang til almindelige funktioner i brugergrænsefladen. Skifte til eller afslutte fuldskærmsvisning. Har du fx ændret højden på en række, og du ønsker at have samme rækkehøjde på andre rækker, skal du blot markere de øvrige rækker og trykke på F4. På den måde sparer du (i eksemplet) at slå op på fanen Startside, klikke på . Højreklik på Mute genvej.


Tryk kombination af taster , du vil bruge som genvej for at slå lyden. Brug en kombination, der indeholder Ctrl , Alt eller Shift og en anden tast. Arbejd hurtigere på din computer ved at lære at bruge genvejstaster for de opgaver, som du oftest bruger. Slå tastaturlys til eller fra, hvis din bærbare computer er udstyret med et lysende tastatur.


Nedenstående er en liste over alle de mere almindeligt anvendte genvejstaster til enhver version af Microsoft Windows. Byt om på retningen ved at trykke. Nogle handlinger virker bedst, når Aero-gennemsigtighed er slået fra, men det tager tid at gøre det manuelt. Du kan lave genveje , der hurtigt slår den fra og genaktiverer den.


For at aktivere den igen skal du lave en . I stedet bør du oprette din egen genvejstast. Sådan opretter du en genvejstast til en menukommando: 2. Slå op på fanebladet Kommandoer, og klik på knappen Tastatur nederst. Nogle Mac-tastaturer og genveje gør brug af specialtaster på øverste række, der omfatter symboler for lydstyrke, lysstyrke på skærmen og andre funktioner. Klip, kopier, sæt ind og andre almindelige genveje.


Kommando-U, Understreg den valgte tekst, eller slå understregning til og fra. Spar tid på at navigere rundt i Gmail ved hjælp af tastaturgenveje. Slå tastaturgenveje til Nogle tastaturgenveje fungerer kun, når du har slået dem til.


Har du brug for inspiration til at gøre dine tekster endnu mere spændende, så slå op i synonymordbogen, når du skriver i Word. Marker det or du gerne vil . Hvis du vil skjule indholdet på din pc-skærm i en fart, så brug en af disse nemme genveje i Windows. Træt af for meget musearbejde, så sæt arbejdshastigheden op med disse genvejstaster til pc. De kan til tider være svære at huske, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop