Nemlig levering

Få levering af dine dagligvarer lige til døren. Se her, hvor i Danmark vi leverer dagligvarer i én-timesintervaller. Leverer i dit postnummer her. Bestilling og levering samme.


Relaterede søgninger Kom nemt i gang hos nemlig. Dit online supermarked med friske.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en nemmere hverdag, hvor du kan handle 3dage om året og få leveret lige til døren, når det passer dig. Mandag til fredag kan du vælge mellem to-timers intervaller fra kl. Sjællan Fyn og Jylland. Se hvilke postnumre vi leverer til her. Skal du have gæster om aftenen, eller har du blot glemt at handle dagens indkøb ? Så er vores nye tilbud lige noget for dig.


Vi ønsker at gøre det endnu mere attraktivt og bekvemt for dig at være kunde hos nemlig. Køb dine dagligvarer online - Spar tid og penge!

Vi bringer varerne lige til din hoveddør i den time på dagen, som du vælger. Det er nemt og ligetil, kom i gang med det samme. Vælg et leveringstidspunkt for at se, hvor sent vi leverer i dit postnummer. Denne service tilbydes desværre ikke i alle postnumre. Se mere om levering samme dag her.


Du kan få leveret i 1-timesintervaller 3dage om året. Onlinesupermarkedet nemlig. Nu udvider de leveringsområdet og vil fremover også køre varer ud til kunder i Hammel, Langå, Odder, Ry, Brædstrup og Østbirk.


Hvis du har gået og ventet på at kunne købe dine dagligvarer på Nemlig. Mandag åbner landets største online-supermarked nemlig for levering til fynboerne. Stor nyhed - levering fra KUN kr. Nu er det endnu mere attraktivt for dig, at få leveret dine dagligvarer i stedet for selv at hente dem i det lokale. Læs journalist Marie-Louise Truelsens virtuelle shoppetur i tre af butikkerne.


COM LET OG BRUGERVENLIGT Indtast dit postnummer for at se, om Nemlig. Det er super nemt at oprette sig som bruger på nemlig. Det tager et minut, derefter skal du bekræfte via en . Den er brugervenlig fordi den viser vejen til målet (at få overstået indkøb i en fart) ved f.

Kundeservice er ligeledes god. Vi vil være dit foretrukne online supermarked med daglig leverig og intet minimumskøb. Offentliggjort timer siden.


Kære Anni, Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de stjerner. Vi stræber efter at vores leveringer sidder lige i skabet hver gang. Det glæder mig derfor utrolig meget, at læse din tilfredshed omkring de leveret varer og friskheden hertil.


Skulle du have forslag til . Indtil videre har jeg brugt internetsupermarkedet, Nemlig. Og jeg er ikke den eneste. Succesen har været så stor, så der desværre er blevet strammet op på konceptet i forhold til i begyndelsen, hvor der ikke var en nedre grænse for, hvor stor din ordre skulle være for at få leveret varer, hvor du kunne . Påskedagene: Skærtorsdag d. Som BT har beskrevet er to unge kvinder uafhængigt af hinanden i denne weekend stået frem med klager over chauffører fra Nemlig.


Frederikssund og Køge, men ikke uden for Hovedstadsområdet, hvorimod irma. Derudover viser pristjekket, at . Men det er kun begyndelsen, siger Stefan Plenge til Berlingske Business. Det er kun fire måneder siden dagligvare-leverandøren nemlig.


Holbæk, Slagelse, Næstved og Ringsted. Men glæden var kort, for allerede nu lukker virksomheden ned for konceptet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop