Tastaturgenveje chrome

Lær tastaturgenvejene at kende, og bliv ekspert i at bruge Chrome. Du kan bruge tastaturgenveje til hurtigere at fuldføre bestemte opgaver. Populære genveje Tag et screen.


En browser er kort fortalt det program du bruger, når du surfer på nettet, og mens nogen kalder det en netlæser og andre et webprogram, kalder jeg det for en browser. Ikke særligt dansk, men hvorfor oversætte et begreb, som har en udmærket . En af de mest anvendelige finder du ved at bruge ctrl-tasten (cmd-tasten hvis du bruger en Mac). Holder du ctrl- tasten nede, når du klikker på et link, åbner du siden i et faneblad i det vindue, . Hurtigtasterne afhænger af den anvendte brower. Hver enkelt browser har også sine egne specifikke genveje. Men at lære nogen af den som de alle har til fælles vil i den grad være nyttelige.


Specielt hvis man skifter mellem forskellige computere og browsers. Tippet inkluderer et få antal af genveje med musen også. Tabellerne omfatter genveje til: Officepakken. Her får du tastaturgenveje , der hjælper med at spare ti når du har browseren åben og er surfer nettet tyndt. Med bogmærker i Chrome kan du altid let finde frem til vigtige hjemmesider, du har besøgt tidligere.


Windows styresystem og alle andre. Har du tilsluttet et fysisk tastatur til din iPad kan du klare mange ting meget hurtigere via genvejstaster. Du skal altså bare huske, at uanset hvilken app du bruger, vil du kunne få vist tastaturgenvejene ved at holde ⌘-tasten nede. Afhængig af din browser, tastaturgenveje kan variere en lille smule, men heldigvis en masse af dem er ens. Ikke kun det, men nogle browsere som Chrome har et par forskellige taster genveje til at navigere faner på forskellige måder.


Du kan bare rulle gennem dem ét efter ét, der går fra venstre til højre, . Har du gang i noget, du i virkeligheden måske ikke burde, så kan det også være nyttigt at skjule Chrome hurtigt. Vi kan håndtere webbrowseren med tastaturet: Disse tastaturgenveje Chrome vil spare en masse tid. Tastaturgenveje – til pc. Sletning af enkelte cookies (fremfor alle cookies) kan kun ske via . Metode 2: Menuen i Chrome. Hvis du gerne vil spare tid og bruge et eksternt tastatur til at navigere og arbejde i OneNote Online, kan du bruge tastaturgenveje til almindelige kommandoer og procedurer og inkludere Mac.


Hvis du er logget på, kan du konfigurere tilgængelighedsfunktionen på siden Indstillinger. Har du nogensinde prøvet at bruge s indbyggede tastaturgenveje ? Ja, det har tastaturgenveje og vi selv opført dem et stykke tid tilbage, men s shortcu. I browserne, både Chrome , Firefox og Internet Explorer, bruges den også som tilbageknap.


Naviger hurtigt mellem chatsamtaler med dine foretrukne Chrome - genveje. Gmail er en nyttig Chrome udvidelse, der lader folk bruge tastaturgenveje til at vælge forskellige muligheder på deres Gmail-konti, i stedet for at rulle rundt med musen. Forlængelsen er en del af KeyRocket start, som også giver tastaturgenveje vejledninger til Microsoft Wor Excel, . Hvis din browser opfører sig ikke som den plejer på en side kan du genindlæse siden med tastaturgenveje. Her er den ultimative guide til de mest nyttige tastaturgenveje. Vi har også inkluderet universal tastaturgenveje , der har en funktion i flere . Designer Advocate at Mozilla.


Creator of Firefox Grid Inspector. Member of CSS Working Group. Teaching you how CSS Grid changes everything web graphic design.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop