Chromecast kampagne

Når du har konfigureret din Chromecast , kan du finde og indløse alle tilgængelige tilbud til din Chromecast fra din telefon eller tablet med Android eller iOS. Hvis du har problemer med at indløse din kampagnekode, skal du kontakte den partner, som står for kampagnen. Sådan kommer du godt i gang.


Vejledende udsalgspris inkl. Chromecast Ultra kræver: Et tv med en HDMI-indgang, et Wi-Fi-netværk eller tilgængelig Ethernet- forbindelse og en kompatibel computer eller mobilenhed (Androi iOS, Windows eller Mac OS). Minimumsystemkrav findes på g. Vidste du at der ligger tilbud gemt i enhver Chromecast ? Nyd den nye sæson af Game of Thromes ved premieren her i april.


Få to måneders HBO med Chromecast. Gør dit TV smartere allerede i dag med en Chromecast. Så kan du lige nu indløse hele forskellige tilbud med blandt andet måneders gratis Spotify Premium og måneders gratis. En anden ting er, at tilbuddet ikke gælder, hvis du tidligere har haft Spotify Premium, lige som brugen af andre tilbud (eksempelvis en Chromecast - kampagne ) kan betyde, at du ifølge betingelserne ikke er berettiget til tilbuddet.


Tidligere Premium-kunder bliver i stedet tilbudt måneders streaming for 99 . Klik her og find den bedste pris nu! UdløbetFå Chromecast gratis og 4mdr. Køb Viaplays fightingpakke og spar med en slående god pris på 1kr . Når du har oprettet din brugerkonto og gennemført betalingen, så er det bare at logge ind på den ønskede enhed og begynde at kigge.


For at se hvilke platforme som vi understøtter, klik her. På grund af studiorettigheder . Start afspilningen af materialet på din computer, og klik på Chromecast ikonet nederst i højre hjørne. Når ikonet bliver rødt, er du klar til at se filmen direkte fra din Chromecast. Du kan stoppe sendingen, ved at klikke på det samme røde Chromecast Ikon. Afspilningen vil derefter fortsætte på din computer.


Du har nu castet din første stream til din Chromecast. Dansk turbo-startup udfordrer Chromecast og Apple TV. Dansk Airtame har succes med crowdfunding af sin medie-streaming-enhe der er baseret på open source-software.


Med flere anvendelsesmuligheder end Chromecast og Apple TV håber direktøren bag, at Airtame kan tage kampen op mod . Chromecast er en enhed til mediestreaming, der sættes i HDMI-porten på dit fjernsyn. Cast din yndlingsunderholdning direkte til dit fjernsyn. Chromecast til streaming af billeder og film fra diverse enheder, Wi-Fi, sort.


Absolut begrænset antal til en helt vanvittig pris.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop