Understreg

Bundstregen ( _ ) – også kaldet understreg , understregningstegn eller (fra engelsk) underscore – er et symbol, der siden indførelsen af moderne tekstbehandling som erstatning for skrivemaskinen har overlevet sin egen primære betydning og anvendelse. I dag bruges det i en række datalogiske sammenhænge samt til . Søgning på “ understreg ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Det er ofte brugt som en erstatning for en plads, når et rum er ikke tilladt. For eksempel, når definere variabler i databasen programmeringssprog MySQL er understregningen ofte bruges til at definere variabler.


En anden anvendelse for . Fremhæv, understreg og gennemstreg tekst i et PDF-dokument. Du kan bruge tekstværktøjerne til at markere, understrege og gennemstrege til at gøre opmærksom på tekst i et PDF-dokument. Disse mærker bruges ofte sammen med talebobler og noter. Gennemgang af hvordan man laver understreget skrift i HTML.


Word - dobbelt understreg under facit i ligning. Nogen der har en løsning? En meget nem måde at understrege sin tekst på. Skriv din tekst med tekst tool.


Gå til slutningen af dokumentet, og indsæt en ny tom linje. Alle de valgte formateringer bliver brugt. Understreg hele tredje afsnit ved hjælp af knappen Understreg ,. Venlig Hilsen Hans Henrik sen. Blomsten visner, Æ ler, o. Katten EL, Bogen falder, 0. Blæsten suser, Isen tør, 0. Jeg havde det her outfit på en af dagene, imens vi optog i Ukraine og på Insta ville I vide hvor det hele er fra.


I troede nemlig, at nederdelen og bæltet var all-in-one, men det er forskellige dele og jeg bruger bæltet udover andre ting også. Symbol i form af en kort vandret streg på skrivelinjen. Blev oprindeligt blev anvendt på skrivemaskiner til fremhævelse af tekst. Se også : bindestreg, blanktegn og notabene. Oplev glæden ved god kvalitet og smukt design hver eneste dag.


Fuldend din indretning med funktionelle produkter, der passer til netop dine behov og dit rum. Vil du have et gennemført look? Gør som Karina Wedell van der Leeden, der fremhæver sin bohemestil med kunst og fotos i blå-grønne toner.


Om ugift, gift, Euke(muud)? Hvad Slags Arbeide (Arbeidsafdelingfl (San specielt som muligt angivet.) b. Stilling (f. Eks. Værksmester, Forman fast Arbeider, Lesarbeider, Lærling они)? En samlet og gennemarbejdet identitet skaber troværdighed letgenkendelige, og giver retning for kommunikationen.


Men igen – er det nødvendigt, kan det sagtens lade sig gøre.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop