Brødrene dahl job

Kviklevering indenfor ca. Head of Business Controlling til spændende international koncern. Vil du bruge dine tekniske eller kommercielle evner til at styrke salget og være en del af et engageret team, der sælger kvalitetsprodukter inden for rør, ventiler og tilbehør?


Som intern sælger har du et medansvar for kunderne og sikrer i tæt samarbejde med den eksterne sælger, at alle aftaler . Kan du holde skansen og drive butikken om aftenen og natten, så vores nye ordning forbliver en succes?

Har du ambitioner om at skabe en solid salgskarriere? Vil du arbejde med en etableret og international kundegruppe, hvor du rådgiver og sælger total cost-løsninger? Brug dine kommercielle evner til at styrke salget på Sjællan og bliv en del af et engageret.


Kan du spotte kundernes behov, styre deres projekter og overgå deres forventninger? Har du mod på at rejse til Grønland for at møde dine kunder? Med reference til salgschefen for Export får du ansvaret for det målrettede, opsøgende og vedligeholdende salgsarbejde over for vores kunder i . Tilmeld dig LinkedInd.

Du får ansvaret for at sætte rammerne for butikkens drift og derigennem . Jeg kan også kun sige, at du. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job. Christian Agger, der i seks år har været e-handels og marketingdirektør i Saint- Gobain Distribution Denmark – hvor han bl. Har du godt kendskab til varerne i en VVS-butik? Og kunne du tænke dig at være en del af vores team i Svendborg ? Er du ambitiøs og har vindermentalitet med erfaring fra engrosbranchen på VVS-området?


Være en del af et engageret team, der sælger kvalitetsprodukter? Dahl – Salgskonsulent til værktøjsområdet. Vi er specialiseret i produkter og.


Brødrene Dahls succesrige, digitale rejse – er blevet headhuntet til et globalt job. VVS-grossisten, der har butikker på landsplan, ønsker med ansættelsen at opruste sin offline kommunikation. Our drivers do an excellent job of making deliveries with the quality expected by the customer.


Continuity is a big part of this. Interim report January-March.

Vil du udvikle dig og: Du får reference til salgschefen og kommer til at arbejde tæt sammen med de lokale butikschefer. Contact information about the positions can be found under the respective job listings. Find expertise › Find your Servicesenter ›. Det bliver også din opgave at sørge for implementeringen af de tiltag, vi kommer frem til. Dataudnyttelse, personalisering og sammensmeltning mellem online og offline er nøgleordene bag den nye løsning . Sørensens aktiviteter og Jesper M. Madsen fortsatte sit job som ekstern sælger. VVS-afdelingen på firmaets nye adresse på Møllevangsalle i Aarhus.


Den toårige aftale har en værdi på over 1mio. Hvad er det bedste ved dit job som kategori- og indkøbsdirektør? Saint-Gobain Distribution Denmark, som bl.


Det er et meget alsidigt job , hvor jeg møder mange spændende mennesker. Jeg har tæt kontakt til kunderne og arbejder sammen med en masse dygtige kolleger med det mål at sammensætte et sortiment, som kan noget ekstra ud over dét, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop