Forsikringsgodkendt lås dør

Der stilles ikke krav til private boligejere om, hvilke låse der skal være i husets døre - hverken med hensyn til alder, type eller mærke. Men hvis du skal have din forsikring til at dække eventuelle indbrud skal dit hus skal være forsvarligt lukket og låst. Det betyder i praksis, at dørene skal være låst, og . Hvilke låse er lette at dirke op? Dette kapitel beskriver de låse og beslagstyper, som skal anvendes for at en dør , port eller lignende kan blive aflåst på en betryggende og godkendt måde.


Vær op- mærksom på at en låseenhed er sammensat af mange . Som standart monteres Låsekassen med 4dørgreb, men du kan mod merpris vælge andet greb. Du får Cylindre på begge sider af døren eller . Med en patenteret lås i yderdørene er din bolig sikret bedst muligt. Hvis du har installeret en kasselås som supplement til din hovedlås , er det en god idé hvis kasselåsen har låsecylinder på både udvendig og indvendig side, så døren skal låses op . Hver enkelt cylinderserie fås i mange udformninger (faconer), så en cylinder kan passe til den låsekasse, der er i døren , eller være indbygget i en hængelås, postkasselås eller vindueslås. Hos Ruko finder du komplette løsninger til sikring af døren , uanset om du handler som privat, erhverv eller kommune. Læs mere om vores produkter her.


Låse til døre – Indbru nej tak! Alle yderdøre bør være forsynet med to forsikringsgodkendte låse , hvor den ene er med nøgle på begge sider. Samtidig bør cylinderen være dirkesikker for at undgå opdirkning og bankenøgler.


Hav en solid hoveddør med en forsikringsgodkendt lås. Sørg for at tyven ikke kan få arbejdsro. Husk det nytter ikke noget at hoveddøren har en god lås , hvis havedøren eller vinduerne kan åbnes med en tandstikker.


Gør det vanskeligt for tyven at komme ind i haven, hvor han kan have arbejdsro. Danlåse udfører indbrudssikring af din ejendom! En god lås er afgørende, hvis du vil beskytte dine ejendele og være sikret erstatning, hvis tyvene alligevel skulle få fat på dem. Derfor har vi hos XL-BYG et stort udvalg af godkendte hængelåse samt låse til døre og . Yale Doorman kodelås komplet til punkt.


Godkendt ekstra rigellås med cylinder både ud- og indvendig. Ved døre tyndere end 40mm er det bedst at vælge en udenpåliggende ekstralås. En gammel låsecylinder er nem for indbrudstyven at bryde op. Forsikringsgodkendt Skafor Blå . Her finder du låsecylindre fra Ruko og Dorma, der er markedets førende mærker. Hvis dette skulle ske og nøglen ikke vil låse , så kan der prøves at løsne venstre dør og dreje nøglen, hvorefter containeren er låst og venste dør lukkes igen, som normalt.


Tekniske data: Udvendig højrebeslag. Hent vores certificat her! Her kan du hente dokumentation, på vores forsikringsgodkendte låsebom. Med disse enkle midler mindsker du risikoen for ubudne gæster i dit hjem - og så får du tips til et stærkt hus med sikring af vinduer og døre. Erstat gamle dørlåse og hasper med nyere og mere sikre løsninger.


Alle døre skal have mindst én god lås og gerne to. Rådgivning til at vælge en digital lås. Vil du skifte den gamle lås ud med en digital lås ? Så skal du være sikker på at den type du vælger er forsikringsgodkendt. Vi har års erfaring med låse og du kan derfor føle dig i trygge hænder hos . På den måde, gør vores nøglefri låse livet mere besværligt for listetyve og andre ubudne gæster, der nødvendiggør at låse døren , selv når man er hjemme. Auto lås funktionen kan dog deaktiveres, hvis den virker uhensigtsmæssig for dig.


En Easy2Access kodelås til hoveddøren øger sikkerheden og fleksibiliteten i din . Vi fører godkendte modullåsekasser og Connect låsekasser fra Ruko, der kan anvendes som låsekasse til yderdøre i alle privatboliger og i entré- og kontordøre i erhverv. Bekey-app låse døren op for dem. Rukos kvalitet sikrer dig en låsekasse med stor ydeevne, der er modstandsdygtig over for indbrudsforsøg eller anden tvungen åbning af døren.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop