Gsk vejledning kvuc

Gsk - vejledningen vejleder dig om gymnasiale suppleringskurser (gsk) på KVUC. Har du spørgsmål før og under dit studie, er du altid velkommen forbi. Kontakt vejledning på KVUC for suppleringsfag i København. For at du får det bedst tænkelige studieforløb, anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det vil sige at være gsk -kursist.


Det kan du læse mere om her på hjemmesiden, men du er også altid velkommen til at kontakte vejledningen. På denne side kan du læse om, hvordan du ansøger om optagelse på gsk. Hf- vejledningen hjælper dig med spørgsmål vedrørende hf enkeltfag og 2-årig hf.


Vær opmærksom på, at hf flex har sin egen vejledning. Læs de fag og niveauer som du mangler for at opfylde adgangskravene til en videregående uddannelse. Søg GSK i København via KVUC. Hvordan bliver jeg tilmeldt?


For langt de fleste kurser på KVUC gælder, at du skal møde personligt op i vejledningen for det specifikke uddannelsesområde for at blive tilmeldt. Det er dog muligt at tilmelde dig online på hf flex samt på enkelte kurser på hf enkeltfag. Skal du læse en 2-årig hf eller gsk -kurser, ansøger du om. Avu-flexvejledningen hjælper dig med at blive tilmeldt fag på avu-flex, som er et fleksibelt uddannelsesforløb på Almen Voksenuddannelse (avu).


Du er også altid velkommen til at booke en tid til vejledning , hvis du har spørgsmål undervejs i dit uddannelsesforløb. Få mere at vide om GSK og GIF. Undervisningssteder over hele landet. Klik her for at læse mere om GSK. VUC Vestsjælland Syd tilbyder ikke GSK.


Vi henviser til at kontakt GSK - vejledningen på KVUC for at høre mere om dine muligheder. GSK - Gymnasial supplering - Suppler din studentereksamen. Vi har kurser inden for fx matematik, virksomhedsøkonomi, erhvervsøkonomi og engelsk.


Alle, som har en adgangsgivende eksamen - STX, HHX, HF eller HTX, kan supplere via GSK. Hvis man i forvejen har faget på samme niveau indbygget i den adgangsgivende eksamen, kan man kun få det pågældende niveau på . I København koordineres GSK af KVUC , og derfor tilbyder vi kun turbo GSK -hold på VUC Lyngby. Du skal tilmeldes GSK ved at sende ansøgningsskema til: KVUC GSK koordinator.


Har du afsluttet din gymnasiale uddannelse men mangler ét enkelt fag eller to for at kunne komme ind på drømmestudiet? Så er gymnasial supplering ( GSK ) det rigtige tilbud til dig. GSK er et tilbud til personer, der har en adgangsgivende eksamen , men som mangler et bestemt niveau i et eller flere fag for at kunne opfylde specifikke adgangskrav. Kontakt en studievejleder på dit lokale VUC Storstrøm for at blive indskrevet på et eller flere fag. Som GSK -kursist skal du udfylde en GSK -ansøgningsblanket som fås af studievejlederen.


Blanketten skal sendes til GSK på KVUC med en attesteret kopi af dit eksamensbevis. Du kan benytte gymnasial supplering, hvis du mangler fag og niveauer på din adgangsgivende eksamen for at opfylde specifikke adgangskrav på en ønsket videregående uddannelse.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop