Kabel til forstærker bil

Komplet kabelsæt som indeholder alle de kabler du kan få brug for til montering af en lille forstærker eller aktiv subwoofer. Kabelsættet indeholder:5. Pluskabel i sølv 6mm²mtr Minuskabel i blå 6mm²mtr Blue Trippelskærmet signalkabelmtr Remotekabel til signalkabelmtr. Komplet 2-kanals 25mmkabelsæt med strømkabler, signalkabel , remotekabel , sikringsholder, sikring, ringterminaler og gafler.


Kort sagt alt hvad du behøver til montering af en mellemstor forstærker.

Monteringssæt med ekstra kraftige kabler til højtydende forstærkere. Det gør den bare slet ikke, forstærker starter slet ikke ! Så har jeg lagt mærke til, at hvis jeg har slukket radio og bilen køre, så når jeg sætter kørelys . Forstærker , kabel størrelse - Skrevet af Jonas G 19. Hvis man vil være rigtig grundig, kan man lægge kabelføringskanaler ned langs begge sider af bilen.


Nu er alle ledningerne trukket ned til forstærkerens placering. Bilstereo, Installationskit mm². Jordkabel mm², længde: m.

Strømkabel mm², længde: m. Højtalerkabel : x mm², længde: m. Dobbeltskærmet RCA- kabel , længde m. Guldpletteret AGU-holder med A sikring. AUX kabel (mini jack), Kabler , AUX kabel (mini jack). Kan bruges til alle enheder, som har mini jack f. Dette komplette kabelsæt indeholder alt hvad du skal bruge for at koble din forstærker til bilens stereoanlæg. Dette komplette mmforstærker installations sæt indeholder alt hvad du skal bruge for at opkoble din forstærker i bilen.


HejJeg har lige købt lidt udstyr, så jeg kan høre lidt musik i bilen. Skal have tilsluttet en Autoradio, forstærker , de bagerste højtalerer og en. I stedet for de splittere kan man så ikke trække kabel fra f. Der skal kun et kabel fra forstærker til batteri. Skal du montere forstærker i din bil , er det bestemt vigtig at få gode og ordentlige kabler , ikke kun for din lyds skyl men også din sikkerhed.


Der løber rigtig meget strøm (ampere) igennem strømkablerne til din forstærker , derfor kræver det en god tykkelse og en god isolering af kablet. Phonokablerne er også vigtige da det. Hey, jeg kunne godt bruge noget hjælp til et bil anlæg, jeg har det det der skal bruges forstærker , bas og højtalere.


Så hvis der er nogen der har en.

Lad være med at gå på kompromis med kablerne, og brug ordnetligt afskærmede kabler , både phono, højttaler og strøm. Således mindskes risikoen for . Køb forstærkere til bilen her! Vi leverer billigt og hurtigt! Forbind dine højtalere i bilen med et auto HiFi signalkabel, som du kan købe hos avXperten.


Vi sælger Auto Hifi sæt, som indeholder alle de dele, du skal bruge til at installere et godt lydsystem i din bil. Bil stereo er blevet en selvfølge hos bil freaks. Der er mange ting der skal tages højde for når man skal til at lave sine egne installationer. Det er meget vigtigt, at man benytter nogle gode og kraftige kabler , da der kun er ca. I bagagerummet finder du et sted at trække stel fra, som sjovt nok er et kabel fra stellet på bilen , altså karosseriet, og de to kabler føre du så hen til din forstærker.


Du tager derefter et højtaler kabel og sætter i bassen og i forstærkeren , så de har forbindelse. Nu har din forstærker så strøm, og derved også .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop