Efterslægten fronter

Other er måske ikke fuldt understøttet af Fronter. Se venligst listen af understøttede browsere på Fronters supportside (frontersupport.com). Advarsel: Javascript er deaktiveret. Fronter anbefaler at aktivere Javascript at hensyn til brugerene. Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København.


Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning. GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre.


På Efterslægten er der fokus på kursisttrivsel og et ordentligt undervisningsmiljø. I kursistrådet kommer du til orde. Du har rum til faglig fordybelse i lektiecafé og studiesal. Vi hedder Efterslægten fordi skolens grundlæggere havde mottoet ”Non Nobis”, latin for ”Ikke for os” – underforstået: men for dem efter os, for efterslægten ! Fred og ro til at forberede dig - Studiesalen er svaret.


Se hvilke fag og lærere du kan møde i studiesalen i skemaet på Fronter (link). Vi åbner for tilmelding til enkeltfagshold tirsdag d. Vi giver jer, der allerede er aktive på . HUSK: Ansvaret for at overholde eksamens reglerne er dit! MERE INFORMATION og aktuelt om eksamen: Se Fronter : Kursist. Regler og råd til skriftlig og mundtlig eksamen . Vi anerkender hinandens ligeværd og udviser respekt og tillid i det daglige. Efterslægtens bestyrelse har det overordnede ansvar for institutionens drift og virksomhed.


HF på Efterslægten er en selvejende institution under staten. Vejledning til netkursister på Efterslægten i brug af fronter. I fransk begyndersprog A beskæftiger du dig med samme emner som på B, men på et højere fagligt niveau. Aflevering, respons og opgaver foregår via Efterslægtens virtuelle platform, Fronter.


HF som fjernundervisning – uafhængig af tid og sted. Fjernundervisning eller Net -HF er fleksibel undervisning i HF-fag, hvor du ikke skal møde til undervisning på fastlagte tidspunkter. Her finder du undervisningsmateriale og alt andet . Undervisningen er virtuel og foregår på Efterslægtens kommunikationsplatform Fronter.


Bent Kjærsgaar bestyrelsesformand udpeget af Professionshøjskolen UCC. Henrik Rasmussen, repræsentant for Region Hovedstaden. Louise Juul Jensen, repræsentant for Borgerrepræsentationen, København - afbud. Karina Estrup Eriksen, udpeget ved selvsupplering - afbud.


Kvalifikationer logbog, Oprettelse brug v. Samtidigt besluttedes det at lægge allerede eksisterende kursusforløb med tilhørende projekter, eksperimenter, ekskursioner, opgaver og eksamensspørgsmål ind i en fælles databank på Fronter på Efterslægten. Samtlige (næsten samtlige) billeder fra gallafesten kan ses på Fronter ( Efterslægtens intranet). HF-Centret Efterslægten Billederne her på facebook er et (tilfældigt) udvalg.


Ud over din egen eksamen er stort set alle lokaler på Efterslægten i brug. Hvis du ikke kommer til eksamen Hvis du på forhånd ve at du ikke kommer til eksamen, skal du kontakte Efterslægten. Læring gennem samarbejde i netværk,.


Blogs, chatrooms, podcasts mm.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop