M m ordbog

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Oqaaserpassualeriffik (Ste hvor manbeskæftiger sigmed masseraford):oqaaserpassualeriffik. Sociale investeringer forener finansielle investorer med socialarbejdere.


Hvis de to meget forskellige verdener sammen skal opnå succes, kræver det et fælles sprog. Sådan lyder erfaringerne fra pionerlandet Storbritannien. Vi har samlet en lang række danske forkortelser og udenlandske eller tekniske forkortelser, som du kunne få brug for at kende. For hver forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er forkortelserne uddybet. Mm bruges til at signalere at man har forstået hvad der er blevet sagt og er gået fra at være uinformeret til informeret.


Denne betydning fungerer ofte som minimalrespons. Mm som minimalrespons forekommer som regel undervejs i samtalepartnerens taletur og udtrykker oftest at vedkommende kan fortsætte sin ytring. I ordbogen kan du finde forklaringer på en lang række gamle ord og betegnelser, bla. Herunder også de gamle møntbetegnelser.


Ordbog over gamle betegnelser mm. Som en særlig interessant information er der en kort forklaring på den danske . Flott brudpar - bruden vacker i klänning av vit organdi, brudgummen i skräddarsydd ljusgrå kostym. Flot brudepar - bruden smuk i kjole af hvid organdi, brudgommen i . Singularis, ubestemt form. Arbejdsulykker og andre sundheds- og sikkerhedsmæssige begivenheder er først og fremmest et menneskeligt og socialt problem, men de repræsenterer også en . ForsideKurvTil kasseNyheder TilbudOm . En drueaglig Smag, Dannelse, e. Den Blg eller Hinde, hvori Druesasten med Kiernerne er indfluttet.


Her kan du også hente en dansk ordbog (en tekstfil) som winedt bruger til stavekontrol. For hvert fremmedord er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er fremmedordet uddybet. Plets ordbog , billed snak, første 1ord mm , Pernille westh, Eric Hill mm , Pris pr styk, eller alle for 8- Den lille følger me hvis man køber alle de 4. A metric unit of length equal to one thousandth of a meter. I ordbogen er der også et afsnit, som indeholder en grundlæggende grammatik og nogle faktasider, hvor man kan finde oplysninger om Tysklands geografi, historie og samfundsopbygning m. Alle funktioner kan vælges ved brug af taster på siden. Udarbejdet af Aage 80-Jensen og T. Konceptet crowdsourcing handler om at drage nytte af erfaringer, ideer, kompetencer, midler mm.


Tal 3-di (n.): 3-dimensionel. V: Virtuelt virkeligt fjernsyn. A Absolutte Nulpunkt: Temperatur svarende til Kelvin (-2Celcius). Den koldest mulige temperatur.


Dansk Lyskilde er specialist i godt lys. I dag er det nødvendigt at forstå begreber som Lumen, Kelvin mm. Find en oversigt over lystekniske begreber her.


Har du et sprogligt spørgsmål, kan du ringe til spørgetelefonen mandag-torsdag kl. For mere info om spørgsmål til Sprognævnet, interviews m. Bulgarsk-dansk ordbog består af ca. Der er dog også tilføjet informationer om de bulgarske substantivers køn m. Folk nævner især to grunde i deres anmeldelser: De synes, vores ordbøger er gode, og de er glade for den effektive service, de får, når de har brug for hjælp.


Da man sjældent kan erholde dem i saadanne Længder, som svare til Breden af store Skibe, blive de dannede af eller sammenlaskede Træer. De nedsvales med Enderne i Underslagene og støde mod Spanternes Inderside. Afstanden mellem dem retter sig efter Placeringen af Luger, Spil, Master, Skortsten m. Her findes er de bagerste enheder såsom felthospitaler, for-syning, administration, vedligeholdelse m. Etapen som militært begreb er forsvundet efter Anden Verdenskrig. Krigsminister, general og leder af den tyske generalstab fra den 14. Derudover vil man finde det ordforrå man har brug for på rejser, på apoteket, på posthuset, i lufthavnen, til konferencer og møder, på hotellet m. Ohm - måleenhed for modstand.


OPUS- varemærket for Lauritz Knudsens nye serie af afbrydere mm. OPUS- varemærket for Lauritz Knudsens nye serie af afbrydere mm til brug udendørs og i vådrum.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop