Skydning af vandrør

I mange situationer er der behov for en nem og effektiv fremføring af El, gas eller vand uden at ledningen nødvendigvis skal graves ind til huset. Dette kan være i forbindelse nybygning, men specielt i forbindelse med renovering vil det altid være at foretrække at skyde stikledningen ind i stedet for at grave den ind. Kontakt os Skydning med følgende dimensioner. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information. Det prøvede de gange på dage - men der kom så bare et nyt brud :o) Så skulle der skydes et nyt plastrør på og det tog faktisk kun en formiddag.


Video af en underskydning der bliver lavet. Hvor man førhen kun anvendte den i særlige tilfælde, er det i dag faktisk lige omvendt - stat, amt og kommune er mest af den opfattelse, at stort set alt kan og skal skydes. Vi fik langt om længe skudt et plastik rør under vejen, så vi kan gå igang med at fylde den gamle kælder op. De nye rør er lavet af et plastmateriale, der er meget mere bevægeligt. Lidt forenklet forklaret skydes der raketter ind i det gamle rør for at pulverisere dem, hvorefter de nye plastrør skydes ind i samme hulrum.


Så egentligt gravearbejde er der kun der, hvor stikledningerne ind til husene skal kobles på . Hvis dit vandrør er sprunget kan vi hjælpe dig. Vi løser alle former for reparationer af vandledninger i forbindelse med vandbrud samt nyanlæg af vandledninger. Afhængigt af længden af skydningen og jordforhold kan man vælge at trække et rør med tilbage til starthullet eller blot trække raketten tilbage og manuelt føre et rør i hullet. Takket være jordrakettens lille størrelse er metoden særdeles velegnet til områder med begrænset pladsareal. Gennempresning med raket anvendes . Vandrør skal under Snævringen.


Silkeborg Kommune har tilladt vandrør , der skal føres under Svejbæk Snævringen. Af Kenneth Husum Journalist. SEJS-SVEJBÆK: Et vandrør skal bores under Gudenåen i Svejbæk Snævringen.


Det betyder, at Skyttehusets Camping får adgang til vandværksvand. Det er en kæmpe udfordring at udskifte vandforsyningen i Bangladeshs hovedstad Dhaka. Jens Thøgersen fra Grontmij Carl Bro styrer projektet.


Rør og flanger af rustfrit stål eller plast er korrosionsbestandige og så glatte, at der ikke sker væsentlige afsætninger på indersiden af stigrøret. PE- rør , og skal derfor forankres ved retningsændringer af ledningen, således at samlingerne ikke skydes fra hinanden, når der sættes vandtryk på. For projekter med fraseparering af tagvand i eksisterende bebyggelser vil der i mange tilfælde være store fordele ved at kunne lægge rør mellem tagbrøndene og faskinen uden at skulle. Raketten skydes frem til modtagestedet, hvorefter røret monteres på luftslangen, og der trækkes tilbage. Vi har nogenlunde styr på indretningen, men jeg spekulerer for tiden på hvordan jeg nemmest for trukket nye rør i forbindelse med renoveringen.


Med det rigtige grej kan rørene skydes under gulvet ! Hvis vi nu forestiller også at der skal trækkes færrest mulige nye rør til hhv. Vi har udarbejdet en standardløs- ning, som passer til en stor del af vores kunder - og skulle der være brug for gravning af en længere strækning, har vi udarbejdet en fast meterpris. Derefter ”banker” raketten et hul igennem jorden, hvorefter der kan trækkes et rør eller ledninger. Altså lige strækning fra et hul til et andet.


Metoden benyttes som oftest til underføringer ved vej, indkørsel eller fortov. Selve stikledningen er som regel et gult PE- rør ligesom distributionsledningen – blot i en mindre dimension. Stikledningen fastgøres på anboringsbøjlen på afgangssiden ved hjælp af en elmuffesvejsning.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop