Opsætning af trådløst netværk med flere routere

Opsætning af trådløst netværk med routere. Hej eksperter, Jeg har en lejlighed på 2m som oprindeligt var lejligheder, hvilket vil sige at der er en tyk betonvæg der adskiller lejligheden ca. Derfor er én linksys WRT54G ( firmware så der kan ikke installeres andre udgaver) ikke nok til at . Jeg vil ikke anbefale dig at køre flere forskellige routere på samme netværk , men mindre du vil lave netværk til osv.


På dit netværk skal du have én router , som kan route imellem dit private (LAN) netværk og internettet (WAN). Tilslutning to Wi- Fi- routere sammen kan bidrage til at udvide rækkevidden af ​​ dit trådløse netværk , især i store områder , hvor en enkelt router kan ikke effektivt. Vis Flere Instruktioner 1. Tilslut til routeren med din trådløse enhe og sørg for at det er i stand til at få adgang til internettet. Udover et access point indeholder en router også en DHCP server, der sørger for at tildele IP adresser til alle enheder på netværket.


Herudover sørger den selvfølgelig også for selve routingen mellem enhederne, dvs. Så en trådløs router indeholder en . Simpel og nem opsætning af trådløs Internet. Din internetudbyder har formodentlig givet dig et modem.


Det er den boks, som kobler dig på deres internetforbindelse. Den kobles sammen med stikket i væggen, og så er du koblet på nettet. For at lave et trådløst netværk skal du have dette modem koblet sammen med en . Så skal du slå den del fra i den ene. For mig lyder det til du hellere skal købe et accespoint. Den omdanner dit trådet netværk til et trådløs men den generere ikke IP adresser.


Det sørger din første router for. Jeg skal til at oprette trådløst netværk på etager med stk. Kan jeg få disse routere til at fungere som et samlet trådløst netværk Er der en eller flere der har gode bud på opsætning af disse? Jeg har et par tips til at forbedre det trådløse netværk : 1) Slå yousee modemet over i bridge mode. En router udsender det trådløse signal på et bestmet frekvensområde også kaldet en kanal.


Hvis der er mange routere i området, som alle sender på samme kanal, kan der nemt komme for meget trafik på netværket med dårligt eller intet WiFi signal til følge. Ved at ændre kanalen kan du muligvis få kanalen . Det er routeren , som sørger for at sende internetsignalet fra din udbyder ud til de forskellige enheder, som er på netværket. Udover at formidle internet kan man også anvende sin trådløse router til andre netværksopgaver eksempelvis til opsætning af netværksprinter, fildeling og til at spille computerspil med andre . Vejledning til opsætning af trådløs router. Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter din GE Fibernet router og kommer på internettet via din trådløse forbindelse. Anden del viser, hvordan du kobler dine computere på det trådløse netværk.


I langt de fleste tilfælde er det en fordel med en trådløs router , så du kan komme på internettet uden generende kabler. Du kan nu se ét eller flere netværk på listen. Kender desværre ikke et program til evt. Kend følgende fra dit trådløse i stuen: SSID (Dit Netværks navn), dit Passwor , og kodningen (f.eks. WPA PSK, eller hvad den nu er sat til) og sæt Zyxel access point til samme opsætning som det du lige har fundet.


Samme kodning, samme SSID og samme . Det er nu ikke så meget det trådløse signal der er så vigtigt, men den omstændighed at jeg slet ikke kan komme på nettet gennem en extra router , som skal forbinde vores netværk bestående af to faste og to-tre bærbare samt vores fjernsyn, til et samlet netværk. Og se tdcs trådløse er sat til bedste værdi . Til det formål har jeg to routere. Router (bossen) som vi har fået af fullrate. Vores NAS server er tilsluttet til router og køre på det netværk.


Vær opmærksom på, at det først er muligt at opsætte det trådløse netværk via MIT FULLRATE, når routeren har været tilsluttet internettet til timer. Kanaler (Frekvenser): Den trådløse router kan sættes op til at benytte flere forskellige trådløse kanaler, som hver især bruger forskellige frekvenser. Alle kan frit opsætte egen trådløs router. Det er vigtigt, at det er en router , og ikke et access point.


Når der bruges en trådløs router , så kan man have lige så mange. Med dual ban kan routeren sende på både 4GHz og på 5GHz frekvensbåndet og du vil kunne have enheder på begge netværk samtidigt. En trådløs router kan normalt instilles til at eksponere eller skjule sit SSID. Det anbefales at man holder sit SSID skjult. En ”netværksfordelerdåse”.


Hvis man ikke har stik nok i sin router eller sit modem, kan man tilføje en switch og så kan man koble flere. Tjek disse hurtige wifi-tips, der giver dig det stærkeste signal fra din trådløse router , bedre dækning og hurtigere internet. Har du andre til at opsætte dit trådløse netværk ? Med flere kanaler til rådighed er der altid en kanal til rådighed med minimal trafik.


Jeg har sat dette system op flere gange, det fungerer forbløffende godt. Korrekt hvad Axel skriver, men anvend aldrig samme kanal da “pakkerne” kan kollidere og netværket kan falde sammen mens routeren genstarter den trådløse service. Ved professionel opsætning anvendes kanal .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop