Power åbner i tilst

Power har i år fået sat turbo på ekspansionen med blandt andet åbninger i Holstebro, Sønderborg og Viby her i Aarhus. Torsdag åbner vi vores POWERHOUSE nummer ti i Tilst , som tilmeld bliver det største i Jylland. Den milepæl kommer vi til at fejre med en ekstraordinær stor åbningsfest med masser.


POWER åbner i Tilst , Aarhus – kom og hør om dine muligheder for job hos POWER Vores indtog i Aarhus fortsætter og det betyder mere end nye arbejdspladser, derfor går vi nu på medarbejderjagt og inviterer alle interesserede til informationsmøde den 11. POWER har i år fået sat turbo på ekspansionen med blandt andet åbninger i Holstebro, Sønderborg og Viby her i Aarhus.

TILST : Der er allerede nu folk, der står i kø til den tilbudsfest, som det nye Powerhouse i Tilst slår dørerne op til i morgen klokken syv. Det samme skete foran elektronikbutikken Power Mega Sy da den første århusianske Power - butik åbnede i Viby i februar måned. Her kom folk i løbet af eftermiddagen . POWER dørene op for et nyt POWERHOUSE i Tilst.


Traditionen tro byder varehuskæden på en masse køtilbud både på web og i. Direktør for Power Jesper Boysen har flere gang nævnt, at flere Power -butikker ville komme til Aarhus, men det har ikke været muligt at offentliggøre den nøjagtige adresse før nu. Den nye Power skal nemlig ligge i Anelystparken i Tilst , skriver Århus Weekend. AARHUS: Det skete med sædvanlig tjubang, brag og lange køer, da Power i starten af februar åbnede sit første varehus i Aarhus.

Ved Mega Syd i Viby, hvor i alt 20. Direktør Jesper Boysen har længe snakket om, at en butik mere var på vej til Aarhus, . Vi tager det meget seriøst, at give danskerne billig elektronik og hvidevarer. Men bare fordi man er seriøs, så skal det stadig være hyggeligt og sjovt at besøge POWER. Vi har er stort udvalg af kvalitets elektronik produkter til lave priser, du finder blandt andet TV- og Hifi-udstyr, hårde hvidevarer, telefoner og computertilbehør . Nu åbner første Power i landets næststørste by. For en uges tid siden lovede Power -diretøren at de ville åbne i Aarhus indenfor dage, og det kom til at holde stik.


Her har Power kig på mulighederne for en butik i Tilst , og senere også gerne en i Skejby. Power - power , rådgivende ingeniører, elektronik, strømforsyning, strømforsyninger, industriel produktudvikling, avionics - firmaer, adresser, telefonnumre. Power i februar åbnede sit første elektronikvarehus i Aarhus ved Mega Syd i Viby.


Nu gør elektronikkæden klar til at åbne endnu et varehus i Aarhus - denne gang i Anelystparken i Tilst , hvor Dansk Factory Outlet de seneste år har holdt til. Elektronik-krigen mellem El Giganten og Power fortsætter. Læs mere hos Mobilsiden. Den nye dreng i klassen har netop meldt u at de åbner en ny, kæmpe butik i Aarhus- forstaden Tilst.


Det oplyser den administrerende direktør Jesper . Elektronikgiganten Power kommer til at mangle medarbejdere, når de åbner en ny butik i Tilst nær Århus. Hos POWER nyder du godt af supervarehuskonceptet, hvor prisen presses helt i bund til din fordel.

Indtil videre åbner der POWER -varehuse i Glostrup, Herlev, Odense, København og Frederiksberg. Til sommer åbner Power butik nummer to i Aarhus, og søger nu godt medarbejdere til butikken i Tilst. Butikssupporter på deltid til Danmarks nye elektronikgigant i Tilst , Aarhus.


Er du kendt som den, man går til, når teknikken driller? Kan du lide at hjælpe andre – og vil du gøre din hobby til et job? Og vil du opleve hvor sjovt det er, når vi åbner et helt nyt elektronikvarehus? Som butikssupporter hos POWER er din vigtigste opgave at hjælpe kunderne med at få det bedste ud af deres køb. Du står ude i butikken og hjælper med opsætning af købte produkter.


Derudover hjælper du dine kollegaer med . POWER er en varehuskæde inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Hovedkontoret ligger i Glostrup. Nykøbing Falster, åbnet 25.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop